marți , 12 decembrie 2017 - 4:23

S-a SUCIT! Iriza: Accept și locul 5 la deputați

iriza

Deputatul din colegiul numărul 3 pare că nu mai vrea loc eligibil pe listele partidului lui Tăriceanu pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Oamenii lui Tăriceanu de la Gorj vor anunța, la sfârșitul săptămânii, candidații și ordinea pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. Dian Popescu va deschide, cel mai probabil, lista la deputați. Rămâne de văzut însă dacă Scarlat Iriza va face tandem cu senatorul și va fi pus pe primul loc la Senat, așa cum își dorea atunci când a plecat din PMP și a venit la ALDE. Deputatul pare că nu-și mai dorește să fie pus pe loc eligibil.“Și eu și Vasile Râbu vom fi pe liste, dar, deocamdată, nu știm pe ce locuri. Joi, va avea loc o conferință de presă și vom anunța care va fi ordinea pe liste. Nu e bătut în cuie primul loc la Senat pentru mine. Nu știu cum va rămâne cu Ion Rușeț. Întrebați copreședinții. Eu muncesc, dacă voi primi un loc eligibil, bine, dacă nu, asta este mă voi întoarce la afacerile mele . Probabil, că aș accepta și locul 5 la Camera Deputaților. Nu aș avea vreo supărare, dacă nu voi fi pus pe loc eligibil. Știți că în urmă cu patru ani am spus că nu voi mai candida pentru un nou mandat”, a declarat parlamentarul.
loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.