duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:15

S-au pozat în PIELEA GOALĂ!

Şoc! Marian Drăgulescu (30 de ani), multiplu campion mondial şi european la gimnastică, Daniel Popescu (27 de ani), medaliat cu bronz la JO de la Atena 2004, şi un prieten al acestora s-au lăsat fotografiaţi, complet dezbrăcaţi, în largul unui lac, într-un moment de relaxare. Imaginea şocantă, trimisă de un cititor la redacţie, demonstrează faptul că gimnaştii au ce arăta atunci când vine vorba de bărbăţia lor.

Chiar dacă nu au pozat pentru o revistă de profil, ci la scăldat, Marian Drăgulescu şi Daniel Popescu sunt total lipsiţi de inhibiţii atunci când e vorba de a-şi arăta teribilismul. Având o cutie
cu bere în mâna dreaptă, Daniel Popescu, în prezent antrenor de gimnastică la un club din Germania, se amuză copios în clipa în care este tras în poză, aceeaşi bună dispoziţie având-o şi actualul lider al echipei României, Marian Drăgulescu. Cu siguranţă că la vremea respectivă, poza fiind făcută, se pare, în urmă cu câţiva ani, nici unul dintre cei doi nu se gândea că această imagine va ajunge pe prima pagină a ziarelor.

Continuarea,  aici: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/exclusiv-libertatea-publica-o-fotografie-soc-in-care-celebrul-sportiv-marian-dragulescu-apare-complet-dezbracat-639408

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.