S-a întors roata în primărie! Din primar, consilier personal


Romulus Bîldea, fostul primar al comunei Telești, demisionar după ce și-a pierdut funcția, urmare a unei incompatibilități sancționate de instanța de judecată, a revenit în instituția pe care a condus-o până de curând. Bâldea nu mai este însă edil, ci consilier personal al viceprimarului Ion Mischie, devenit, după demisia fostului său șef, primar interimar al localității. Mischie i-a fost, de altfel, ani la rând consilier personal lui Bîldea iar acum roata s-a întors…

Ion Mischie, candidatul PSD Gorj la alegerile parțiale de luna viitoare din Telești, are un nou subaltern în aparatul propriu. Salariatul este chiar fostul primar al localității Romulus Bîldea, totodată șeful de partid a lui Mischie, primul conducând încă PSD Telești. Cei doi candidează de altfel ,,de mână” pentru scaunul de primar, Mischie fiind însoțit permanent de consilierul său, care îl ghidează chiar și în discursurile avute în fața jurnaliștilor. De altfel, Mischie nu pare deranjat de atitudinea protectivă a noului său consilier personal, ci îi oferă cuvântul de câte ori este cazul, repetând obsesiv că îi vrea locul lui Bîldea doar pentru trei ani.

Fostul primar a revenit la timonă

De altfel, prin funcția de consilier personal acceptată de Bîldea, fostul primar a revenit în primărie și chiar la conducerea acesteia. Mischie doar semnează ,,ca primarul,, asta pentru că deciziile importante în instituție sunt luate tot de fostul primar, în acte consilier personal.
Și majoritatea din CL Telești este ținută din frâu tot de Bîldea care are o funcție politică peste cea a primarului iar consilierii îi ascultă orbește.
Cetățenilor din Telești pare să le placă că în comună nu au un primar ci doi, contracandidații lui Mischie fiind mai puțin valoroși în opinia multor electori. Vom vedea însă ce se va decide la începutul lui noiembrie, la alegerile parțiale când cetățenii din Telești vor stabili prin vot pe care din cei patru candidați îi doresc pe funcția vacantă de edil al localității.

loading...
Loading...

Citește și

Weber, despre PROBLEMELE din CEO: Situația este ALARMANTĂ

Deputatul PSD confirmă că, într-adevăr, sunt probleme mari în CE Oltenia cu asigurarea stocurilor de …

3 comentarii

  1. A acceptat umilitoarea functie de consigliere personal fiindca nu a terminat de dat lui Grebla toate terenurile furate de la oameni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.