vineri , 17 noiembrie 2017 - 23:24

Săvoiu și Davițoiu deschid listele PMP Gorj pentru Parlament

pmp

PMP Gorj a depus, ieri, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Gheorghe Leşu Daviţoiu, fratele şefului filialei județene a partidului, e poziționat pe primul loc la Camera Deputaţilor, iar, la Senat, lista este deschisă de Ion Săvoiu. Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, nu mai apare pe liste, deși la alegerile locale a prins un loc de consilier județean și a fost vârful de lance al partidului pe cele două liste ale formațiunii politice.
Gheorghe Leșu Davițoiu este consilier județean, iar în trecut a deținut funcții importante în minerit și energie, printre care și cea de director al fostului Complex Energetic Rovinari.
Ion Săvoiu este consilier local la Tg-Jiu și deține o afacere importantă de retail.
Candidaţii PMP speră că partidul va reuşi facă pragul de 5%, necesar pentru a intra în Parlament.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.