SCANDAL cât CASA în CEO! LIDERII fac CONTESTAŢII

garjoaba1-cmk

Marin Condescu, Constantin Mitrescu, Corneliu Gârjoabă și alți doi sindicaliști au contestat în instanță alegerile de la Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia.
Președintele Sindicatului Liber al Salariaților din CEO, Corneliu Gârjoabă, a explicat de ce nu a fost de acord cu alegerea lui Dan Pârvulescu ca președinte al USMO. Corneliu Gârjoabă susține că liderul FNME și-a depus candidatura pentru șefia Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia în ziua alegerilor, iar acest lucru contravine regulilor stabilite de liderii USMO pentru alegerea noilor șefi. “Pârvulescu vrea să ia foarte multe funcții și vrea să-l execute pe Condescu. Deși Condescu a demonstrat, până acum, că nu a făcut niciun abuz și i s-au ridicat toate interdicțiile de la Tribunalul Olt, îl tratează ca pe Ciurel. Nu se poate, are deja două funcții, o vrea și pe a treia, este prea mult pentru un om. Asta este părerea mea, deocamdată, mai multe nu știu. Sindicatul meu e nou înființat, nu am mai fost de mult în sistemul sindical, ca să-mi dau seama dacă mai sunt și alte dedesubturi. Am contestat alegerea de la USMO din mai multe motive, unul este faptul că Pârvulescu și-a depus candidatura după expirarea termenului de depunere a candidaturilor, adică în ziua în care s-a ținut conferința și altă chestie este faptul că sunt foarte multe sindicate care au lipsit, eu nu am fost convocat oficial”, a declarat liderul sindical.

Pârvulescu n-a fost surprins că l-au contestat Condescu și Mitrescu

Noul președinte al USMO îl contrazice pe Corneliu Gârjoabă. Dan Pârvulescu spune că și-a depus candidatura la timp. Liderul FNME e deranjat că Marin Condescu, Constantin Mitrescu şi Corneliu Gârjoabă au contestat votul membrilor USMO. “Nu m-a surprins gestul lor. Mă așteptam la așa ceva. Eu sper, în cele din urmă, ca toată lumea să înțeleagă că Mișcarea Sindicală s-a schimbat. Nu am văzut motivele pe care le-au invocat, pentru că la dosar exista doar un exemplar. Săptămâna aceasta, o să mergem și noi și o să luăm o copie după acea contestație. Cert este că e Copy-Paste. A făcut-o cineva și ceilalți și-au schimbat doar numele și semnăturile. Corneliu Gârjoabă face niște afirmații fără acoperire. Eu știu că atunci când afirmi ceva, vii cu argumente. Putea să se uite în registrul de la USMO când a fost depusă candidatura mea, pentru că trebuie să-și pună întrebarea de ce nu a mai fost o altă candidatură, dacă mi-o depusesem cum zice el. Acestea sunt tertipuri făcute de fiecare cu interesul lui. Deranjant este că suntem în situația în care niște persoane contestă votul a 52 de delegați care reprezintă 5000 de salariați”, a precizat Dan Pârvulescu.
Liderii FNME, DEZBINAȚI înainte de negocierile noului CCM în CEO

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, e deranjat de scandalul dintre Dan Pârvulescu și Marin Condescu.“Nu știu care este miza acestui scandal, dar vă spun că mă deranjează și nu numai pe mine, ci pe toți liderii de sindicat. Starea socială a salariaților noștri s-a degradat foarte mult, am pierdut foarte mult la salariu, noi, toți salariații din CEO, am pierdut drepturi. Urmează un contract colectiv de muncă, care va trebui negociat de sindicate cu administrația, mă refer la noul contract care se va negocia la începutul anului 2017. Și vom avea nevoie de unitate și multă înțelepciune, ori eu nu văd acum. De asta le spun că nu înțeleg ce a fost acolo, chiar nu mă interesează, dar vă spun clar că mă deranjează foarte tare ce se întâmplă.
În primul rând, eu nu-l consider un război, pentru că am fost acolo și știu, dar, într-adevăr, sunt tensiuni și neînțelegeri. Noi am cerut să le rezolve normal în ședințe, dezbateri prin argumente, contraargumente și să nu mai procedeze cum au procedat până acum, în sensul că să nu-și mai spele rufele în public. Nu știu de ce a contestat Marin Condescu alegerile la USMO și nici nu mă interesează. Nu știu dacă ați văzut poziția Sindicatului Energia Rovinari. Pe o parte și dumnealor de la sindicatele miniere spun că sindicatul nostru, respectiv Sindicatul Energia Rovinari, nu are niciun drept în USMO, pentru că este Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia, aici, într-adevăr, le dăm dreptate și am solicitat să nu mai fim băgați și noi în disputa aceasta. Și o să vedeți că de acum încolo nu o să mai avem nicio treabă la USMO”, a conchis sindicalistul din zona Rovinari.
loading...
Loading...

Citește și

INVESTITOR MARE, așteptat la Târgu-Jiu. Romanescu: Vrea să creeze SUTE de LOCURI DE MUNCĂ!

Marcel Romanescu anunță că, vineri și sâmbătă, un reprezentant al unei mari companii este așteptat …

Un comentariu

  1. bai hahalero tu esti cel mai jegos om pe care l-am cunoscut in viata mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *