SCANDAL cu BLESTEME! Vezi ce faţă bisericească a AFURISIT!

Scandal cu blesteme şi ameninţări cu moartea, la Arhiepiscopia Tomisului. Enoriaşii unei biserici din Constanţa îl acuză pe ÎPS Teodosie, inculpat într-un dosar de corupţie, că le-a schimbat abuziv preotul paroh şi că i-a blestemat. De cealaltă parte, reprezentanţii bisericii neagă toate acuzaţiile şi spun că enoriaşii sunt revoltaţi fără motiv.

Enoriaşii bisericii aflată în cartierul Energia îl acuză pe arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, că i-ar fi blestemat atunci când l-au întrebat din ce motiv a fost schimbat parohul.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului susţin că oamenii ar fi înţeles greşit şi că ÎPS Teodosie nu i-ar fi blestemat, ci ar fi făcut referire la.. un legământ administrativ.

Enoriaşii susţin că preotul Nicolae Dagomir, căruia i s-a luat parohia, este un duhovnic bun. Ei sunt convinşi că arhiepiscopul Tomisului l-a înlocuit pentru a numi în locul lui unul din apropiaţii săi.

Arhiepiscopia Tomisului susţine că actualul paroh a mangeriat defectuos bugetul bisericii şi că a recurs la ameninţări cu moartea la adresa colegilor săi trimişi de către arhiepiscopie să îl înlocuiască.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului spun că preotul Nicolae Dragomir va trebui să se supună noilor decizii şi să respecte hotărârile luate de biserică. Preotul nu a vrut să dea nici o declaraţie.

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Un comentariu

  1. Biserica Ortodoxa Romana,tinde sa devina un al doilea stat functionabil pe teritoriul Romaniei.Rezultatul final va fi dezintegrarea teritoriala a tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.