sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:25

SCANDAL cu POLIŢIA! Un bărbat s-a încuiat în propria-i maşină

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a creat un scandal cu poliţia chiar în mijlocul străzii.  Şoferul s-a încuiat în maşină şi a refuzat să deblocheze usile. Acesta a stat încuiat mai bine de două ore, fără a ţine cont de indicaţiile poliţiei sau ale ambulanţei.

Poliţistii au primit informaţii că bărbatul ascunde ţigări în maşina înmatriculată în Irlanda. Când au vrut să verfice, şoferul a blocat uşile de la maşină şi a refuzat să vorbească.

Fiul bărbatului i-a sărit în apărare şi a început să se certe cu polițiștii, acuzându-i că nu încearcă să îl ajute pe tatăl său care s-ar putea sufoca.

Pentru că nu s-au înţeles nici cu şoferul şi nici cu rudele acestuia, politistii au cerut sprijinul mascaților. Insă bărbatul a ieșit din mașină abia după ce și-a văzut avocatul.

Politistii au găsit în maşină peste 50 de pachete de tigari, dar şi câteva arme albe. Atât bărbatul, cât şi cei cei care au pornit scandalul, au fost amendaţi.

Sursa Antena 3

loading...
Loading...

Citește și

Barbatul accidentat la Bârsești a DECEDAT!

Barbatul in vârstă de 67 de ani accidentat la Barsesti in aceasta dupa-amiază a murit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.