SCANDAL! Cum îl STRIGĂ Lădaru pe Romanescu

ladaru02

Consilierul municipal ALDE îi taxează dur pe liberalii Marcel Romanescu și Eduard Berca pentru că au votat pentru împrumutul de două milioane de euro pentru asigurarea cofinanțării investiției de modernizare a stadionului.

Eduard Lădaru a reacționat după ce, într-o conferință de presă, liberalii l-au acuzat pe primarul Florin Cârciumaru că a băgat primăria în datorii mari pentru a asigura cofinanțarea la stadion. Liderul ALDE Târgu-Jiu îi acuză pe Eduard Berca și Marcel Romanescu de ipocrizie, pentru că și ei au fost de acord cu împrumutul. Lădaru i-a găsit și o poreclă lui Romanescu. Îi spune Fuego, pentru că nu prea i-ar face opoziție PSD și primarului Cârciumaru. „Atunci când s-a pus în discuție în Consiliul Local proiectul de hotărâre privind contractarea creditului de 2 milioane de euro, au votat PENTRU. Este revoltător să vii să spui acum că din cauza creditului de 2 milioane de euro, Primăria Municipiului Târgu-Jiu este înglodată în datorii. Tu unde ai fost, când ai votat PENTRU?Ar trebui să vină să-și ceară scuze că au votat înglodarea Municipiului Târgu-Jiu în datorii. L-a caracterizat foarte bine președintele ALDE, Dian Popescu, pe Romanescu. I se potrivește foarte bine această poreclă, FUEGO, pentru că este o persoană care nu face nici bine, nici rău nimănui. Adică, omul stă la locul lui, încearcă să nu se certe cu nimeni și să pozeze într-un artist. Nu este la fel de iubit ca Fuego, deși el încearcă să fie la fel de iubit. Este o persoană care nu a avut nicio luptă, nu se bate cu nimeni, stă în banca lui și este omul providențial. De fapt nu este, pentru că el nu se luptă pentru electoratul lui”, a declarat Lădaru.

Romanescu: Lădaru e NESEMNIFCATIV în politică

Marcel Romanescu nu dorește să-i dea replică lui Eduard Lădaru. „Pe mine nu mă interesează cum reacționează domnul Lădaru. Este nesemnificativ pentru mine în viața politică a Municipiului Târgu-Jiu și a județului Gorj. Nu mă poate acuza pe mine de ipocrizie, pentru că atunci când a fost la conferința de presă a văzut exact care este subiectul pe care l-am dezbătut eu. Nu mă pot aștepta la nimic de la domnul Lădaru. Nu-i dau niciun răspuns. Nu cred că merită prea multe discuții un astfel de comportament”, a precizat liderul PNL Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

Un comentariu

  1. Ladaru= un corupt nenorocit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.