SCANDAL în familia unei cunoscute femei din Târgu Jiu! S-A DESPĂRȚIT DE SOȚ și a plecat de acasă! AR FI CĂLCAT STRÂMB!

SPYNEWS.RO: După mai bine de patru ani de relaţie, Maria Constantin şi Marcel Toader au decis să meargă fiecare pe drumul lui. Cu toate că păreau fericiţi, iar tot timpul erau cu zâmbetul pe buze atunci când îşi făceau apariţia în public, viaţa celor doi nu a fost tocmai roz. Conform unor surse bine informate, între Maria Constantin şi Marcel Toader au existat tensiuni legate de faptul că frumoasa interpretă de muzică populară nu a dorit să-i ofere un moştenitor omului de afaceri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult decât atât, se zvoneşte că soţia lui Marcel Toader nu a fost chiar „uşă de Biserică”.  Artista ar fi călcat strâmb, fapt care l-a pus pe jar pe fostul rugbyst. Din cauza acestor lucruri, blondina a părăsit căminul conjugal, în urmă cu aproximativ două săptămâni, relatează, în exclusivitate, spynews.ro.

http://spynews.ro/monden/exclusiv-leam-aflat-secretul-adevarul-despre-despartirea-dintre-maria-constantin-si-marcel-toader-142066.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-3-home-2-stiri&utm_campaign=RSS

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: Accident lângă trecerea de pietoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.