luni , 11 decembrie 2017 - 22:45

Scandal în familia unui afacerist din Târgu Jiu. Acuzaţii de adulter!

Divorţul dintre Cristina Spătar şi soţul ei pare să se apropie cu repeziciune. După ce cântăreaţa a recunoscut că se gândeşte la despărţirea de Alin Ionescu, acesta din urmă pare deranjat de faptul că a fost dat drept infidel de fiecare dată când apărea în public cu o altă femeie.

Pentru prima dată, Cristina Spătar a recunoscut că se gândeşte la divorţul de Alin Ionescu, pe care „îl tot iert de un an de zile”. De-a lungul timpului, Alin Ionescu a apărut în public cu mai multe reprezentante ale sexului frumos, dar a negat de fiecare dată că ar fi călcat strâmb.

Toate escapadele omului de afaceri i-au pus capac Cristinei Spătar, iar în ultima perioadă aceasta pare din ce în ce mai pregătită să iasă din această relaţie. Alin Ionescu nu neagă însă, dar nici nu recunoaşte că ia în calcul varianta divorţului. În schimb, el se arată deranjat de faptul că a fost dat drept infidel de fiecare dată când a apărut alături de o altă femeie.

„Eu am avut o discuţie cu ea şi consider că lucrurile între noi sunt foarte clare. Şi ea a apărut, dar la ea nu a fost niciodată vorba de înşelat, doar la mine”, a spus omul de afaceri, la Antena Stars.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.