Scandal în Panduraşul! Un bărbat rrom, TÂRÂT pe ASFALT

scandal-tigani04-colaj

Doi bărbați de etnie rromă din Târgu Jiu au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, înjunghiați. Una dintre cele două victime se află în stare gravă, fiind transferată ulterior la un spital din Târgu Mureș. Acesta a fost târât în jur de 100 de metri pe asfalt de către agresori. 

Scandalul ar fi început din cauza unui cal pe care agresorii voiau să-l cumpere de la victime. Incidentul a avut loc în cartierul Pandurașul. Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, urmând ca procurorii să înceapă să facă audieri în acest caz. Scandalul dintre familiile rromilor a continuat și la spital, mascații fiind chemați să intervină pentru a aplana conflictul. Agresorii, doi frați, au fugit, iar acu sunt căutați de către polițiști. “La Parchetul de lângă Tribunalul Gorj este înregistrat dosarul penal și se fac cercetări privind comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat. Procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații Marin Marius și Marin Daniel pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat. Cei doi inculpaţi au fugit, sustrăgându-se de la urmărirea penală în cauză”, a declarat Cristina Ciobanu, prim procuror adjunct Tribunalul Gorj.

loading...

Citește și

Vezi ce se ÎNTÂMPLĂ cu podul de la Turcinești și cât timp va mai fi ÎNCHIS!

Podul de la Turcinești este în administrarea Consiliului Judeţean Gorj iar în prima zi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.