SCANDAL în spital! De ce e acuzată ȘEFA interimară

La trei luni de la alegeri, este scandal între viceprimarul şi primarul din Hârşova. Vicele îl acuză pe edil că ar fi numit pe postul de manager al spitalului, o coafeză, iar pe cel de administrator al creşei, o ospătariță. Primarul susţine însă că prima are studii de specialitate, iar cea de-a doua a promovat un concurs, scrie reporterntv.ro.

Prima numire pe care viceprimarul o contestă este cea a managerului interimar de la Spitalul Hârșova. Tânăra devenită șefa spitalului administrează un coafor amenajat în curtea socrilor, spune el, și nu are nicio tangență cu medicina.

„Am văzut că este economist și mai are un master, dar ea la Hârșova are profesia de hair-stylist. Are un coafor în curtea socrilor și acolo își desfășoară activitatea, spune viceprimarul.

„Am studii superioare plus master în management. Am lucrat și pe funcții de conducere, dar asta nu a interest pe nimeni din câte am văzut. Doar că am un hobby și un talent în plus față de ei. Sunt în curs de obținere a cursului de management sanitar”, a explicat managerul Spitalului Orășenesc Hârșova.

Citește mai multe pe antena3.ro:

http://www.antena3.ro/actualitate/se-intampla-in-romania-o-coafeza-a-devenit-sefa-de-spital-iar-o-ospatarita-este-administratorul-378595.html

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: INCENDIU în zona ARTEGO din Târgu Jiu

Incendiu la un autoturism în zona Artego din Târgu Jiu. Intervin pompierii în acest moment. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *