SCANDAL la Rovinari! Oamenii sunt REVOLTAȚI! „ Ce mama dracului se întâmplă aici… pe zi ce trece bătaia de joc e mai mare”

asigurari-locuinte-rovinari

Pe un site de socializare un grup de cetățeni ai orașului Rovinari s-au arătat de-a dreptul revoltați. Aceștia susțin că energia electrică se întrerupe în decursul unei zile de ce puțin 10 ori, iar unele aparate electrocasnice pot fi avariate de această fluctuație.

rovinari

„Deci chiar nu pot să cred…că a ajuns în halul acesta oraşul Rovinari…am o zi petrecută aici şi s-a întrerupt energia electrică de cel puţin 10 ori…! Domn primar avem electrocasnice (în cazul în care întreruperea energiei electrice se face în mod repetat şi acestea risca să se strice) a căror reparaţie nu o plăteşte primăria… avem copii iar poate majoritatea se încălzesc prin intermediul unei centrale… ce mama dracului se întâmplă aici… pe zi ce trece bătaia de joc e mai mare… va mai miraţi de ce oamenii îşi vând proprietăţile şi cauta un loc cât mai departe de această „mizerie” de oraş! Ca să nu mai vorbim de apă… ce urmează..!??”

rovinari1

„Spune mulțumesc că doar de 10 ori s-a luat! Oamenii s-au resemnat de mult nu mai dă nimeni din gură ca și așa nu ascultă nimeni Atunci ce rost mai are să-ţi consumi energia pe lucruri fără sorţ de izbânda ??”, acestea sunt doar câteva din comentariile publicate de locuitorii orașului Rovinari.

Geică: Am întreprins demersuri

Administratorul public de la Rovinari, Dragoș Geică, susține că întreruperile electricității au loc din cauza unui transformator vechi care aparține societății Electrica: „Întreruperea electrică este cauzată de un transformator de la Casa de Cultură, acesta are niște probleme mai vechi. Noi am întreprins demersuri în vederea clarificării situației imobilului Casei de Cultură și implicit a transformatorului. Odată rezolvată problema cu Casa de Cultură se va rezolva și cea cu transformatorul. Acesta ține de CEZ și de proprietarul imobilului adică Statul Român. Noi am făcut demersurile către Guvern pentru ca acesta să intre în administrarea primăriei Rovinari. În acest moment, Casa de Cultură se află într-o stare avansată de degradare și este un obiectiv important pentru comunitate plus că acum numai are nicio utilitate. Avem în vedere ca de la anul să demarăm și să materializăm o acțiune pentru eficientizarea iluminatului public în întreaga localitate”, a declarat Dragoș Geică.

Rovinărenii s-au mai arătat nemulțumiți și în același timp nedumeriți de cele două sculpturi amplasate în fața Casei de Cultură din Rovinari. „Primarul are treabă cu tot ce ține de orașul ăsta… că de aia e primar… iar situația nu e de o zi și nu e prima dată iar dacă instalația e veche sunt bani ca să investească sau nu, mai bine aducem 3-4 PIETROAIE sculpturi cică… și le aruncăm pe acolo pe la Casa de Cultură, că de asta are nevoie Rovinariul…pfff”, au comentat cetățenii.
Dragoș Geică, administratorul public la Rovinari: „Cu privire la sculpturile acelea, nu au angajat niciun efort din partea bugetului local. Ele au fost primite printr-un protocol încheiat cu Centrul Județean de Cultură în cadrul evenimentului desfășurat cu ocazia zilelor lui Constantin Brâncuși, deci ele ne-au fost dăruite. În proxima ședință a Consiliului Local vom face demersurile necesare în vederea achiziționării de socluri ca ele să fie montate în această zonă. Repet, aceste statuete ne-au fost dăruite soclurile vor reprezenta o investiție minimă care încă nu a fost făcută”.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Summitul de Integritate pentru Prosperitate organizat la Târgu Jiu!

Transparency International Romania în parteneriat cu Griffiths School of Management, Rotary Club Targu Jiu si …

7 comentarii

 1. Alo , domnu’ Geica , nu Statul Roman este proprietarul Casei de cultura din Rovinari ! Mai intereseaza-te !

 2. DRAGI ROVINARENI……CE ATI VOTAT ASTA AVETI …..MIZERII ATI VOTAT ….MIZERIE AVETI..

 3. Primarul vostru șmecher si plimbaret

  Când ma ti votat chiar ați crezut ce v am promis?Am schimbat o bucată de țeavă la statia de apa dar era contractată de vodislav ca no făceam nici pe aia.eu am alte lucruri mai importante de făcut:am făcut un nou club sportiv,sa pot sifona bani ca pana acum,podarelu are o combinație cu o autogara la peni,e normal să l ajut ,nu?staicu mai vrea o bucată de pământ fără licitație,si pe el trebuie să l ajut ca ați văzut cum a sărit la gâtul juristei si lui Mănescu de la spital,nu?vreau să demolez punctul termic din spatele magazinelor mele,am nevoie de pământ,tata nu a avut curajul să o facă,vreau să mi mai fac o sală de nunti in cantina liceului ca am doar două,asta dacă îi prostesc pe consilieri pnl să voteze ca pana acum n au vrut,ce treaba am eu cu problemele voastre gen energie electrică,apa,locuri de muncă etc, acum sânt în China cu iordache,buleac si ne gândim la o soluție să fentez legea si sa le mai dau niste lucrări,cum le da tata,ncerc să văd dacă pot contracta cu chinezii un export masiv de câini dacă nu vii poate carcasa ,ca poate așa rezolv problema asta,vedeti ca ma gândesc și la bunăstarea voastră ,alegătorii mei.v am dat teapa proștilor,chiar ați crezut ce v am spus în campanie?

 4. Smenuitorul de titluri de proprietate

  Domnule geica ,te caută Dna la Țicleni .poate ajung si la Rovinari,cautandute.da doamne.

 5. bai geica habarn ai tu de trasformator si de casa de cultura …sint doua chestii diferite juristule care esti…cat despre bolovani minti cu nerusinare ei au costat ceva bani cat despre ei ce sa zicem…zicem ca unul cica a fost comandat cu dedicatie este vorba de cel cu lingura..unii spun ca este cat despre ce se intampla in oras …poate totusi d n a vine de la ticleni la rovinari …ca oricum spitalul nu va scapa necontolat…

 6. Paul,Romeo si Cosmin

  Stimați cetățeni,mai multe persoane,cu mai multe luni în urmă,au incercat să vă spună că această publicatie are un interes financiar la rovinari deoarece toți gardienii de pe la porțile tuturor instituțiilor din oraș sânt angajații lor, de asta tot îl lăudau pe Filip ,pentru că luau peste 10 miliarde lei anual de la primărie. Tot le-a făcut adiționale la contract ,dar nu se poate la infinit ca vine DNA,asa ca Primăria a scos ieri serviciile de pază pe SEAP,in valoare de aproape 10 miliarde lei.ce nu le convine? pai daca este licitație nu mai câștigă la prețul pe care îl doresc adică maxim,de asta au scris acest articol care este un avertisment pentru Filip,ai grja ca daca nu câștigăm noi asta te așteaptă.O să vedeți în perioada următoare ca dacă-l lauda pe Filip înseamnă că au castigat,sigur așa o să fie.MORALA DOMNILOR este ca cei mai mari santajisti sânt acești parveniți ce se dau ziariști.atunci când citiți un articol într o fițuică ca aceasta ar trebui să știți că nu are nici un sâmbure de adevăr iar în spate sânt numai interese financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *