SCANDAL! LIDER din CEO: Este un ANALFABET!

Barca-Turburea-(2)
Posibila candidatură a lui Laurențiu Ciurel din partea PSD la parlamentare a băgat zâzania între vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie și primarul comunei Turburea.

Ion Bârcă a intrat în gura lui Constantin Mitrescu după ce a declarat că îl vede potrivit pe fostul manager al Complexului Energetic Oltenia să candideze pentru un mandat de parlamentar pe listele Partidului Social Democrat. Între timp, și liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a confirmat că Laurențiu Ciurel ar ocupa locul 2 la Senat după Ion Călinoiu. Vicepreședintele FNME nu crede că Liviu Dragnea va accepta candidatura lui Ciurel. Constantin Mitrescu crede că fostul șef din minerit este susținut doar de câțiva primari analfabeți, cum ar fi Ion Bârcă. „Eu știu că Ciurel, în nesimțirea lui, ar vrea să candideze la Senat dar nu cred că liderii PSD, cu excepția, să zic, unuia sau maxim doi primari analfabeți, gen cel de la Turburea, care se chinuie să ia bacul de câțiva ani, mă îndoiesc că cei din conducerea PSD ar accepta așa ceva. Chiar dacă Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru l-ar accepta pe Ciurel, care e sinonim cu pierderea a mii de voturi, eu cred că cei din conducerea centrală, în frunte cu domnul Dragnea, se vor prinde de trădarea celor de la Gorj și nu vor accepta un om ca Ciurel pe listele de parlamentare”, a declarat liderul Federației Naționale Mine Energie.

Mitrescu să pregătește de ANTICAMPANIE

Constantin Mitrescu nu înțelege cum de liderii PSD Gorj sunt de acord cu candidatura lui Laurențiu Ciurel. În opinia sa, punerea pe listă a fostului manager CEO ar aduce deservicii Partidului Social Democrat în alegeri. “Cârciumaru trăiește într-o lume a lui, e ireal ce spune. Un om care a fost amendat în două rânduri pentru discriminarea salariaților, ai cărui director a fost, de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, întărită prin hotărâre judecătorească de Înalta Curte de Casație și Justiție, caz unic în Europa Occidentală, nu poate să-ți aducă decât voturi în minus. Un om care declară, zilele astea, răspicat că el nu ar fi acordat acest drept tradițional, cota de cărbune salariaților din Complexul Energetic Oltenia, dacă ar fi fost director azi, nu poate să-ți facă decât deservicii grave, incomensurabile în rândul electoratului din zonele miniere. O să candidez, in ghilimele, în sensul că o să fiu foarte activ și o să spun cam ce a făcut omul ăsta și o să readuc aminte, pentru că poate sunt unii care poate au mai uitat”, a mai declarat sindicalistul din zona Rovinari.

Bârcă: Liderii sindicali au „MÂNCAT” CEO. O să-l caut pe Mitrescu

Primarul comunei Turburea a reacționat după ce Constantin Mitrescu l-a făcut analfabet. Ion Bârcă crede că sindicalistul e supărat după ce fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a oprit robinetele liderilor de sindicat abonați la afacerile din minerit. „Eu nu-l cunosc bine pe domnul lider de sindicat. Dacă el face asemenea afirmații, eu îi spun că dumnealui, ca lider de sindicat, că a fost ales acolo de o gășcuță, de câțiva oameni și care încearcă să tragă sforile acolo și au diferite societăți, o să mă interesez și o să vă spun mai multe despre acest individ, pentru că el, față în față cu mine nu știu dacă s-a întâlnit vreodată. Eu sunt la al patrulea mandat la Primăria Turburea și am fost ales de oameni în proporție de 75%. Nu știu dacă îl interesează. Am luat voturi cât s-a luat la Motru. Aș vrea să stăm față în față să discutăm despre orice domeniu vrea el ca să vedem cine e analfabetul dintre noi doi. Nu știu de ce mă jignește. O să-l caut și o să stăm față în față să vedem care e problema lui”, a precizat Ion Bârcă.


loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Un comentariu

  1. Curat analfabet Barca asta . Cum sa fii primar si sa nu ai nici macar liceul terminat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *