SCANDAL monstru între polițiști și gardienii publici: I-AU FĂCUT DE RÂS pe Facebook! Uite cum fac MIȘTO de ei!

politia-locala5

Între polițiștii locali şi angajaţii MAI există un conflict deschis. Cei din urmă au creat chiar și un cont pe facebook unde postează frecvent imagini cu polițiști locali care arată faptul că aceștia îşi atribuie de multe ori drepturi pe care nu le au şi de cele mai multe ori strică imaginea Poliţiei.
politia

politia1Polițiștii sunt furioși pe noul tip de poliție, cea locală, cu angajaţi ai primăriei care provin din rândurile vechilor gardieni publici. „Supărarea poliţiştilor „clasici” vine din faptul că angajaţii primăriilor îşi arogă de multe ori drepturi pe care nu le au, nu prea cunosc legile şi de cele mai multe ori strică imaginea Poliţiei, prin asociere cu adevăraţii oameni ai legii. Cel mai grav este că, din ce în ce mai des, prin oraşe apar polițiști locali care poartă însemnele Poliţiei Romane pe uniformă, lucru care este practic ilegal”, scrie wowbiz.ro.

S-a declanşat o adevărată campanie împotriva „purtătorilor ilegali de uniformă”

Pe contul de Facebook „Poliţiştii au umor”, administrată de un grup anonim de angajaţi ai MAI, s-a declanşat o adevărată campanie împotriva „purtătorilor ilegali de uniformă”. În fiecare zi, aici apar fotografii cu foşti gardieni publici care se erijează în polițiști, probabil pentru a-i impresiona pe cetăţeni. Cei care administrează pagina de socializare au avut grijă să se „lege” și de polițiștii locali din Târgu Jiu. „O altă ”misiune” deosebit de ”periculoasă” a localilor din Târgu Jiu, de această dată. Misiunea ”păzitul narciselor”. Firmele de pază au intrat deja în faliment :)))”, au scris acești în urmă cu ceva vreme pe contul de facebook.

„Dragi colegi, luaţi măsuri când vedeţi astfel de impostori. Aceştia, nu numai că vă fac de ruşine prin faptul că se erijează în angajaţi ai Poliţiei Romane şi implicit se cred ”colegi” cu voi, dar gândiţi-vă că pur şi simplu va persiflează şi îşi bat joc de însemnele instituţiei. Întocmiţi acte de constatare pentru comiterea infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale când îi întâlniţi, sunteţi poliţişti, oricare dintre voi poate constata o infracţiune. Vă rugăm să distribuiţi să îi vadă toată ţara ! Vă mulţumim tuturor”, se arăta într-un mesaj postat pe contul „Polițiștii au umor”.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Au luat NOTA 1 la Evaluarea Națională, în județul Gorj!

Dacă trei eleve din Târgu-Jiu au reușit să obțină nota maximă la ambele probe, la …

Un comentariu

  1. Oooo!Acum v-ați trezit că vă fac de râs uniforma? Dații bătaie cu pagina că poate așa se vor trezii și guvernanții că au facut o încadrare a ”boactărilor”(traducere-paznic de noapte) pe funcții de polițiști(ăștia sunt clar la apelul bocancilor cu 2 clase peste interregio). S-auzim numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.