sâmbătă , 24 iunie 2017 - 10:04

SCANDAL MONSTRU: O cântăreaţă a dat cu maşina peste IUBITUL ei!

cantareata

O cântăreaţă de muzica populară este implicată într-un scandal monstru. Iubitul ei susţine că a vrut să dea cu maşina peste el.

Numele ei este Crucita Cistelecan şi este cântăreaţă de muzica populară. Partenerul ei a povestit cum femeia l-a „împins” cu maşina.
„Aflat în dreptul maşinii, ea a pornit şi m-a împins. Eu i-am strigat, disperat: ‚Ce faci, mă loveşti?’, moment în care Crucita a ambalat maşina şi m-a lovit în piciorul drept, lateral. Am căzut, secerat, în genunchi, cu mâna pe capotă – la care ea, conştientă de ce a făcut, s-a oprit, a coborât şi m-a ridicat într-un picior”, a spus bărbatul pentru Gazeta de Cluj.
Varianta ei este alta: „El atunci a venit în faţa maşinii şi mi-a spus să-l iert că mă roagă frumos. Şi în momentul ăla maşina era oprită. El s-a lăsat în genunchi şi s-a aşezat cu capul pe maşină şi zic: ‚Ridică-te, mă, nesimţitule. Şi s-a ridicat, a venit şi a stat pe bancă. Nu era vorba de niciun accident”.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și

FOTO: MOARTE GROAZNICĂ pentru un IMPORTANT LIDER PSD din Gorj! ULTIMELE CLIPE: CE I S-A ÎNTÂMPLAT lui ALECU DRĂGOI, înainte de ACCIDENT!

Vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, a decedat, azi, în urma unui accident rutier care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.