SCANDAL! Primar de comună, regizor al unui film deocheat

Trecutul artistic îi face mari probleme primarului din Bujoreni. Gheorghe Udubaie este noul edil al localităţii, dar şi patronul unei case de producţie prin care a regizat o serie de scurtmetraje pentru adulţi. Noul gospădar s-a folosit de foştii lui angajaţi de la o pensiune pe care o deţinea pentru a filma scenele interyise minorilor.

Pasiunea pentru film îi clatină rău scaunul actualului primar din Bujoreni. Oamenii din localitate care i-au dat votul lor au descoperit scene deocheate într-unul dintre filme şi spun că dacă ar fi ştiut de ele dinainte, nu l-ar mai fi votat.

Gheorghe Udubae este regizorul scurtmetrajului „Cadoul”, în care doi tineri apar în aşternuturi în timp ce fac sex. Imaginile i-au revoltat pe locuitori, dar  primarul comunei Bujoreni din Vâlcea are o altă variantă.

„Este vorba despre doi tineri care ajunși la o neînțelegere dintr-o cauză, fata un pic mai isteață, a găsit de cuviinţă că, arătându-i că animalele se comportă într-un anume fel pentru a conviețui, nu putea să îi spună bărbatului că viața însemna să reproduci… Nu văd în filmul ăla un film porno”, a spus edilul luat la întrebări.

Ajuns la 64 de ani, Gheorghe Udubae se poate lăuda cu peste 30 de scurtmetraje, realizate în ultimii patru ani. Spune că nu vrea să se oprească aici, dar mai întâi, vrea să se asigure că legea îi permite să fie şi primar, şi regizor.

Sursa: www.click.ro

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.