SCANDAL! Un preot a lăsat-o GRAVIDĂ pe o stareţă! INCREDIBIL cum l-a RECOMPENSAT biserica

Preotul care i-a facut gemene staretei Sebastiana a fost avansat in ierarhie! Parintele Antonie Ciobanu este acum protosinghel

Preotul Antonie, cel care a lasat-o gravida pe stareta Sebastiana, in urma cu 5 ani, este bine vazut de Biserica Ortodoxa Romana.

 Un urias scandal petrecut in sanul Bisericii s-a consumat la finalul lui 2011, cand stareta Sebastiana, de la o manastire din Calarasi, a ramas insarcinata cu parintele Antonie Ciobanu, de la Schitul Amara. Dupa ce a nascut gemene, stareta a fost alungata din manastire, in timp ce preotul nu a patit nimic. Interesant este ca doar cu cateva luni inainte de izbucnirea scandalului, Antonie fusese recompensat de Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, atunci cand acesta a implinit 57 de ani. „La finalul slujbei Preasfintitul Parinte Vincentiu a acordat distinctii preotilor pentru misiunea sociala, administrativa, economica si culturala savarsita in parohiile pe care le pastoresc. Astfel ca, Preasfinția Sa a acordat Crucea Sloboziei, preacuviosului parinte Antonie Ciobanu, de la Schitul Amara”, scria site-ul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.
Ulterior, parintele Antonie Ciobanu a ramas la schitul Amara si, se pare, chiar a inaintat in ierarhie, devenind preacuviosul părinte protosinghel Antonie, starețul sfântului așezământ”, asa cum este caracterizat pe acelasi site. Rangul monahal de protosinghel este, in cazul calugarilor, peste arhidiacon si singhel, fiind imediat ca importanta sub arhimandrit.
media_147922640130643600
Sursa: http://www.stirilekanald.ro/preotul-care-i-a-facut-gemene-staretei-sebastiana-a-fost-avansat-in-ierarhie-parintele-antonie-ciobanu-este-acum-protosinghel_73069.html#sthash.jZ30UAlW.dpuf

 

loading...
Loading...

Citește și

Zeci de poliţişti anchetaţi din cauza unei fete! Unul dintre ei s-a sinucis!

Mai mult de zece poliţişti de la Oakland Police Department din California au fost anchetaţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *