Scandalos! Ce a putut să facă o bunicuță în văzul tuturor trecătorilor – FOTO

O pensionară a reuşit să-i şocheze pe cei din jur, cu un gest incredibil.


Femeia – o pensionară respectabilă din București, căreia lumea îi sărută mâna pe stradă, a fost, zilele trecute, protagonista unui incident şocant. Pusă în dificultate de nişte nevoi fiziologice, bătrânica a decis să rezolve problema fix în mijlocul drumului, sub privirile trecătorilor. Aşa că s-a aşezat între nişte maşini şi… Un trecător indignat a decis să o facă celebră pe bătrânică, aşa că a pozat-o şi a postat imaginea pe Internet, cu următorul mesaj: „Dacă ar fi făcut asta câinele meu şi nu aş fi strâns mizeria după el, mă înjura lumea de nu mă vedeam… După ăştia cine strânge?”
Pe lângă faptul că a devenit „vedetă” în spaţiul virtual, pensionara s-ar putea „pricopsi” şi cu o amendă. Asta întucât, potrivit legii, „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene (…) de natură să tulbure ordinea şi linistea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor” se sancţionează cu amendă cuprinsă între 200 şi 1.000 de lei.

Sursa: Spynews.ro

poza ultima

loading...

Citește și

FOTO: Vezi ce LOCAL oferă MÂNCARE GRATIS!

O patiserie din centrul Craiovei lasă, de două săptămâni, surprize pe pragul de la uşă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.