SCANDALUL MOMENTULUI! Dezvăluiri RUŞINOASE despre fosta soţie a unui AFACERIST cunoscut: „A ajuns să doarmă SUB PODURI!”

A divorțat de mama fiicei sale în urmă cu 12 ani, însă se pare că nu au reușit nici acum să îngroape securea războiului. Dovadă că, în loc să se pună de acord și să încerce să o aducă pe adolescentă pe drumul cel bun, cei doi foști soți își aduc acuze unul celuilalt. Pe de-o parte Irina Boureanu susține că omul de afaceri este un bărbat agresiv, care a bătut-o pe Ioana încă de când avea doar câțiva anișori și că a continuat până zilele trecute, iar Cristi susține că fosta lui parteneră nu face altceva decât să alimenteze comportamentul nepotrivit al fiicei lor.

Cristian Boureanu: „Irina a plecat de acasă la 14 ani”

”Mama Ioanei nu este în măsură să aibă de ea. Irina are un trecut pe care nu vreau să-l dezgrop acum. Avem sistem de valori diferite și idei diferite. Îmi era frică că se va ajunge aici. Timp de 15 ani mi-a fost teamă. Mama ei a făcut același lucru la 15 ani. Mama ei a plecat de acasă la 14 ani, a ajuns să doarmă sub poduri, nu a mai mers la școală. Eu am reintegrat-o în sistemul educațional când am cunoscut-o. Irina nu are educația necesară pentru a avea grijă de fiica ei. Nu a investit nici financiar și nici măcar o oră din propriul timp pentru a avea grijă de educația Ioanei”, a spus Cristi Boureanu într-o emisiune TV, scrie libertatea.ro.

loading...
Loading...

Citește și

Prins BEAT la volan!

  La data de 25 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *