SCENĂ SÂNGEROASĂ: Un POLIŢIST şi-a înjunghiat soţia. A DOUA OARĂ! Finalul e TRAGIC!

Episod sangeros in Arges, cu un fost politist in rolul principal. Barbatul, in prezent pensionar, este acuzat ca si-a injunghiat iubita.

Femeia, in varsta de 47 de ani, a supravietuit cateva ore dupa atac, dar s-a stins in cele din urma la spital. Culmea este ca fostul politist a mai incercat o data sa isi omoare partenera si a facut chiar inchisoare pentru asta.

 Tragedia s-a petrecut in satul Cotesti, unde cei doi locuiau de mai bine de 15 ani. In timp ce femeia trebaluia prin curte, barbatul a aruncat cu o arma alba inspre ea. Ranita, ea a cazut secerata. Dusa initial la spitalul din Campulung, victima a fost transferata la Pitesti si operata de urgenta.
 Din pacate, n-a supravietuit. Acuzat de crima, barbatul a fost incatusat, iar acum da declaratii in fata procurorului. Fost politist la ordine publica in Pitesti si Campulung, suspectul are antecedente.
 Si in urma cu 7 ani si-a injunghiat partenera si a facut 7 luni de inchisoare. Pentru ca urma sa fie exclus din politie, el s-a pensionat de boala. Acum risca intre 10 si 20 de ani de inchisoare.
stirileprotv.ro
loading...
Loading...

Citește și

Ea este femeia lovită cu un CIOCAN în cap şi înjunghiată în inimă de soţul ei!

Sursa:https://specialarad.ro/nicoleta-a-fost-ucisa-de-sotul-ei-ionel-in-aceasta-dimineata-el-s-a-sinucis-imediat-dupa-aceea/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *