SCENARIU NEGRU pentru PNL Gorj!

pnl

Senatorul Dian Popescu susține că liberalii riscă să nu prindă niciun mandat de parlamentar în alegerile din 11 decembrie.

Liderul ALDE Gorj este de părere că liberalii sunt în cădere liberă în județ. Dian susține că oamenii nu-i prea agreează prin satele și comunele Gorjului. În aceste condiții crede că PNL Gorj nu va depăși 15 %. Senatorul spune că, dacă previziunea sa va deveni realitate, Tudor Barbu și Dan Vâlceanu nu vor ajunge parlamentari.”O să vedeți că PNL va lua un scor sub 20%, întrucât acesta este și trendul. Mai mult de cât atât, s-au bazat foarte mult pe încrederea că Cioloș va ajuta la creșterea procentelor PNL-ului care era deja în prăbușire. Cred că populația își dă seama că Cioloș servește interese din afara țării în ce privește economia România. Practic prăbușirea PNL este evidentă. În Gorj, eu cred că nu va depăși 15 procente, discut cu lumea și observ cum sunt înjurați. Părerea mea este că în acest moment nu se mai pune problema să ia postul de senator PNL.Și mandatul domnului Vâlceanu e în pericol.Dacă nu închide colegiul 1, nu face în jur de 20%, PNL are toate șansele ca în Gorj să nu ia niciun mandat de parlamentar pe actuala lege”, a declarat Dian Popescu

Vâlceanu: Dian-politician de cafenea

Dan Vâlceanu nu ia în calcul previziunile făcute de Dian Popescu. Liderul PNL Gorj spune că gorjenii îi huiduieşte pe oamenii lui Tăriceanu în județ nu pe liberali.”Nu am ce să comentez.Spun doar atât, nu pe mine mă huiduie lumea pe unde merg, ci pe cei de la ALDE, inclusiv pe dânsul. Genul acesta de politician de cafenea, care face calcule, dar nu-l vede nimeni niciunde, este depășit.Oamenii vor să te vadă lângă ei.Oamenii vor să vadă că faci ceva pentru ei.Domnul Dian Popescu a avut posibilitatea atâția ani, și Weber și restul, să facă ceva.Au fost la guvernare, au avut prim-ministru.Au fost parlamentari care nu au fost la guvernare, au fost în opoziție și pe care îi strigă Dian Popescu sau Weber acum.Să le fie rușine, că nu reușesc să găsească argumente și să le explice oamenilor că au făcut ceva pentru ei. Doar se preocupă de calcule și de politică de cafenea.Numai la PNL ați auzit că ne preocupă să rezolvăm problema lemnelor de foc.Cioloș a rezolvat o parte din această problemă”, a reacționat Vâlceanu.

loading...
Loading...

Citește și

LOVITURĂ pentru VERZI!

În condiţiile în care atât deputatul Iulian Iancu, cât şi voci din industria regenerabilelor spun …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *