Schimbare de directori la CEO. AZI, ultima zi de lucru a unui şef din companie!

ceo

Unul dintre directorii din CEO va fi înlocuit, perioada de preaviz expirând astăzi. Este vorba despre Petra Pătraşcu, directoarea RU a CEO, pentru care ultima zi de lucru în companie, este astăzi. 

Interesat să revină în societatea de stat pe acest post este fostul director RU, Ion Răuţ. Acesta este într-un litigiu cu CEO, existând voci care spun că, astfel, problema se va rezolva pe cale amiabilă, dacă acesta va reveni în postul pe care l-a ocupat anterior perioadei în care a fost şeful direcţiei de pază din CEO.

Preluare de atribuţii

Până la o hotărâre în acest caz, cel care va prelua atribuţiile Petrei Pătraşcu este adjunctul său, Sorin Olaru. De asemenea, în locul directoarei de la Juridic, Dorina Jianu, aflată sub control judiciar şi fără a avea voie să mai desfăşoare această activitate la CEO, a rămas adjunctul ei, Vasile Boca, cel puţin până la o decizie a Directoratului şi a CS în acest sens. De asemenea, atribuţiile de director general interimar au fost preluate de Ionel Ilie, şeful Diviziei Energie din cadrul companiei, Laurenţiu Ciobotărică, aflat sub control judiciar, rămânând director al Diviziei Financiare.

loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

4 comentarii

  1. Pentru faptul ca a blocat inscrierea la concursurile organizate, inclusiv celor „suspecti”, acest INCULPAT nu mai poate ocupa nicio functie in CEO!

  2. Și directorii de la sucursale le inexistente ii mai țineți domnu Ilie?Poate vreți o plângere la DNA!

  3. Ce Raut fratilor? Nu v-ati saturat de fosila securista?Sa se duca la pensie ca indeplineste conditiile demult.Ce mai linge blide? Sa isi vada de treaba ca a facut destul rau societatii impreuna cu Ciurdelul. Sa-i fie rusine!

  4. Dacă prin absurd o sa vina fosila de Raut. părerea mea e ca trebuie sa intram în greva foamei! Nu e posibil ca un securist care a făcut atâta rau oamenilor sa ajungă iar director

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *