duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:02

SCHIMBARE! «Hingherii auto» s-ar putea întoarce în marile orașe

Aleșii au găsit soluția pentru străzile supraaglomerate și spațiile publice ticsite de autoturisme. Firmele de ridicat mașini s-ar putea întoarce pe străzile marilor orașe, iar de serviciul de ridicare, transport și depozitare ar trebui să se ocupe operatorii privați angajați de primării.

În luna mai a anului trecut „hingherii auto” au fost interziși din cauză că acționau în baza unor hotărâri de consiliu local, nu în baza unei legi naționale. Acum, un senator independent – Mihai Alfred Laurențiu Antonio, propune ca acest serviciu să fie reluat, prin modificarea Codului Rutier.

Proiectul vine în contextul în care Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a fost chemat în judecată de Primăria sectorului 1, care a cerut în instanță adoptarea unui regulament privind ridicarea mașinilor, valabil la nivel național.

Curtea de Apel București a dispus ca ministerul să vină cu un regulament în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a deciziei din 7 aprilie 2016. MAI are dreptul să facă recurs.

Sursa: www.click.ro

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.