Schimbare în Directoratul CEO, ASTĂZI! Şefii CEO, la Rovinari

ceo

Patru dintre supraveghetorii Complexului Energetic Oltenia au venit ieri la Târgu Jiu pentru a se întâlni cu reprezentanţii celor patru federaţii sindicale, Petrom, Energetica, FNSE „Univers” şi FNME.

Printre membrii Consiliului de Supraveghere veniţi ieri în oraş, au fost Cornel Bobâlcă şi Dan Codescu. Aceştia au fost interesaţi de problemele CE Oltenia aşa cum sunt ele văzute de liderii de sindicat şi mai ales de cea a exproprierilor.
Şedinţa CS, la SE Rovinari

Liderii FNSE „Univers”, Adrian Marciuc şi Gabriel Căldăuşe au fost prezenţi alături de colegii lor de la celelalte trei federaţii, la discuţii: „Membrii CS spun că sunt hotărâţi ca şedinţele Consiliului de Supraveghere să se ţină la subunităţile sau sucursalele companiei, în cariere şi termocentrale. Este un lucru bun, după părerea mea. Noi am vorbit despre salariaţii cu probleme sociale cărora administraţia nu le-a prelungit contractele de muncă, iar supraveghetorii vor cere ITM printr-o adresă să lămurească dacă aceste prelungiri ale actelor adiţionale la contractele individuale de muncă, sunt catalogate ca fiind angajări. Aşteptăm să se concretizeze lucrurile pe care le-am discutat şi mai ales, şedinţele viitoare. Membrii CS au vorbit şi despre necesitatea schimbării managementului, şi unul dintre aceştia a spus că aceste schimbări vor avea loc chiar de mâine (azi, n.red.). În acest sens, şedinţa Consiliului de Supraveghere va avea loc mâine (azi, n.red.), la SE Rovinari”, a declarat Adrian Marciuc, prim-vicepreşedintele federaţiei şi iderul sindicatelor din Jilţ.
Amintim că în urmă cu câteva zile, directorii SE Rovinari, Ion Pisc şi Constantin Bălăşoiu, SE Işalniţa, au fost chemaţi zilele trecute la Ministerul Energiei, pentru discuţii „prospective” cu privire la preluarea conducerii CEO. Rămâne de văzut ce schimbări vor avea loc de astăzi, după cum spun sindicatele, în administraţia companiei.loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *