SCHIMBĂRI la deconcentrate! ŞEFII instituţiilor din Gorj îşi PIERD funcţiile

prefectura

Nici bine nu au ajuns la Guvernare că anunță schimbări la instituțiile deconcentrate! Social democrații gorjeni sunt siguri că se va umbla la șefia instituțiilor din județ, însă nu imediat. Ciprian Florescu, favorit pentru postul de prefect, anunță că se vor face schimbări la deconcentrate, însă abia după ce va fi numit noul prefect de Gorj.

popescu-florescu

Așa cum se întâmplă de fiecare dată când Guvernul se schimbă, șefii instituțiilor deconcentrate sunt primii vizați de înlocuirea din funcție. Social democrații recunosc că acest lucru se va întâmpla și acum. Pentru a arăta practic cine este șeful, Ciprian Florescu, susținut de PSD pentru postul de prefect, spune că înlocuirile se vor face abia după ce se va instala noul reprezentant al Guvernului în teritoriu. „E clar că nu vor exista schimbări la nivelul instituțiilor deconcentrate până în momentul în care nu se va schimba prefectul”, a spus Florescu, cel care are cele mai mari șanse de a fi numit prefect și care, alături de miniștri va decide schimbările respective.

Popescu, mai ponderat decât Florescu

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, este mult mai ponderat în declarații decât colegul său de partid, Ciprian Florescu. „Trebuie să vedem cum vor fi reorganizate instituțiile deconcentrate, pentru că au apărut noi ministere și vor avea o nouă reorganizare a acestor instituții. Doar după aceea se poate vorbi de schimbări, mai ales că atributul revine miniștrilor și președinților de agenții de a evalua activitatea actualilor șefi de deconcentrate”, a spus Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Se caută SALVAMONTIȘTI la Gorj!

Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale de execuţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.