SCHIMBĂRI MAJORE la Motru! Își dă DEMISIA

Primaria-Motru

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va veni în perioada următoare în Gorj. Potrivit celor de la Ecopolitic.ro, preşedintele social-liberalilor va merge în fiecare localitate, în care s-au pierdut alegerile locale pentru a lua măsuri.

În Gorj, cea mai mare pierdere a fost la Motru, unde pesedistul Cosmin Morega a pierdut alegerile în faţa liberalului Gigel Jianu. În urma eşecului suferit de social-democraţi, Dorin Hanu va fi înlăturat de la conducerea PSD Motru. Sursa citată mai anunţă că Dragnea va trece şi prin Cărbuneşti pentru a-l felicita pe Dănuţ Birău, care le-a „furat” liberalilor administraţia locală din oraş. „Nu am luat nicio decizie astăzi cu privire la posibile măsuri în organizaţiile respective, pentru că vreau ca negocierile să nu fie tulburate de acest lucru, dar le-am spus colegilor că în perioada următoare o să se întâmple acest lucru. Am spus-o şi în seara alegerilor la o televiziune, eu nu mă pricep la cosmetică, deci nu merg să cosmetizez nicio organizaţie, merg să iau măsuri serioase şi profunde ca să ridicăm scorul partidului. În judeţele unde am fi putut avea rezultate mai bune şi nu le-am obţinut una din cauze a fost şi atitudinea conducerii judeţene. Aceste exemple le voi da atunci şi vreau să fiţi liniştiţi, o să aveţi ştiri serioase”, a declarat Dragnea, citat de Ecopolitic.ro.

Hanu: „Îmi voi da demisia”

Dorin Hanu a anunţat că îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al PSD Motru, imediat după investirea lui Gigel Jianul în fruntea primăriei din Motru. În ceea ce priveşte vizita lui Liviu Dragnea, Hanu a precizat că nu ştie nimic. „Nu ştiu nimic. Nu e nicio problemă, dacă mi se cere demisia, eu plec. Eu îmi voi da oricum demisia de la conducerea organizaţiei imediat după investirea noului primar. Este pentru prima dată când pierd alegerile şi voi pleca. Îmi dădeam demisia şi dacă ieşeam învingători la alegeri. Eu o să ies la pensie”, a declarat Dorin Hanu, preşedintele PSD Motru.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *