Școli fără autorizaţie sanitară de funcţionare

Aproximativ 20% dintre unităţile de învăţământ din judeţul Olt nu au autorizaţie sanitară de funcţionare, potrivit reprezentanţilor DSP, cu mai puţin de o săptămână înainte de începerea noului an şcolar, informează gazetanoua.ro.

Directorul executiv al DSP Olt, doctorul Talia Cincă, a declarat, marţi, în cadrul unei şedinţe desfăşurate la sediul prefecturii, că 104 unităţi de învăţământ din judeţ nu îndeplinesc condiţiile pentru a primi autorizaţia sanitară de funcţionare.

„80% dintre unităţile de învăţământ sunt autorizate sanitar. 104 sunt neautorizate, din peste 400. Sunt unităţi cu personalitate juridică ce au în subordine mai multe unităţi, mai multe corpuri de clădire, care nu toate au autorizaţie sanitară de funcţionare”, a declarat Cincă.

Prezent la şedinţă, prefectul Silviu Neacşu a precizat că o situaţie exactă a unităţilor de învăţământ fără autorizaţie sanitară de funcţionare va fi prezentată, la sfârşitul săptămânii.

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.