vineri , 20 octombrie 2017 - 4:39

Școlile împânzite de polițiști! Vezi de ce

politisti_elevi

În perioada 02-22 iunie, cu ocazia încheierii anului şcolar 2015-2016, poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat o serie de activităţi specifice în 18 unităţi de învăţământ din municipiul Târgu-Jiu şi judeţul Gorj, ocazie cu care au fost prezentate materiale audio-video şi transmise recomandări preventive, în scopul diminuării riscului victimal şi infracţional în rândul minorilor. 

politie-elevi

Beneficiarii activităţilor au fost peste 1280 de elevi, părinţi şi cadre didactice. Elevii au fost receptivi la mesajele transmise, manifestând un real interes şi participând la discuţiile interactive purtate cu poliţiştii pe teme privind siguranţa rutieră, prevenirea dispariţiilor, prevenirea evenimentelor în care sunt implicaţi minorii ca victime sau ca autori. În acest context, poliţiştii gorjeni recomandă copiilor să respecte regulile de convieţuire în societate şi să adopte câteva măsuri minime de autoprotecţie, respectiv părinţilor să supravegheze, să facă educaţie şi să îndrume copii, pentru a fi în siguranţă.

loading...
Loading...

Citește și

Programul RABLA 2018 se extinde! Vezi ce poți să cumperi cu tichetul!

  Ministerul Mediului pregătește o serie de programe destinate reducerii poluării, printre care se află …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.