Scrisoare deschisă domnului Victor Ponta. Gorjenii nu sunt prostituatele domniei voastre!

ponta

Respectuos vă amintesc faptul că am fost printre cei care v-au susţinut la alegerile anterioare. Aşa cum nu v-aţi supărat atunci, sper să nu o faceţi nici acum.

De ce v-am susţinut?

Pentru că păreaţi a fi avut toate elementele necesare întru a deveni un mare om politic.

Speram că, odată ajuns în funcţia de prim-ministru, veţi avea bunul simţ şi veţi întreprinde măsuri prin care judeţul să se dezvolte economic.

De ce mă dezic de dumneavoastră?

Aţi pierdut GUVERNUL. Aţi pierdut PARTIDUL. Aţi pierdut şi ȚARA. Nu aţi învăţat nimic! Continuaţi cu aceeaşi retorică ale cărei accente sunt: aroganța, şmecheria şi nici măcar acestea coapte.

Aţi fost parlamentar, dar şi prim-ministru.

Investiţiile pe care le-aţi adus în Gorj însumează: ZERO! Nici măcar cu un drum expres nu aţi legat Gorjul de restul țării.

Nu vă simţiţi stânjenit când vă uitaţi la Boc? Până când şi Boc are dimensiunea bunului simţ infinit mai mare decât a domniei voastre. De aceea, ardelenii îl tot votează. Ştiam că nu vă leagă nimic de Gorj, nici măcar Speranţa, însă eu o aveam pe a mea, alta decât a dumneavoastră. Amândouă s-au dovedit a fi… deşarte.

Din fericire, Gorjul a mai avut un prim-ministru, Tătărăscu, de numele căruia se leagă dezvoltarea şi modernizarea judeţului. Din nefericire, v-am avut şi pe dumneavoastră, de al cărui nume-Ponta se va lega eşecul, disperarea, adică falimentul acestei regiuni.

Acum, înţelegeţi care este diferenţa între un om mare, TĂTĂRĂSCU, și unul mic, mic… Ponta.

Mereu ne-aţi tratat cu dispreț, ne-aţi sedus în fiecare campanie, apoi ne-aţi abandonat. Dacă alegerile nu ar fi pe listă, cu siguranţă nu aţi mai intra în parlament. Oare nici asta nu vă îngrijorează? Văzând lista cu numele candidaţilor în fruntea căreia vă aflaţi, înţeleg că plăcerea dumneavoastră şi a celor care conduc organizaţia locală este aceea de a ne batjocori pe noi, electoratul. Claudiu Manta pare fi excepţia din această ofertă electorală, pentru ceilalţi mă întreb, desigur, retoric, ce îi recomandă? Ca, de exemplu, pe Alin Văcaru? N-aţi priceput, domnule Ponta, nici după atâtea experienţe, că politica mare se face cu oameni instruiţi care au personalitate, caracter?! Curvele, fie ele şi de genul masculin, în politică nu pot avea respectabilitate. Oare ce or simţi colegii dumneavoastră de partid, de exemplu, profesorul Nichifor, profesorul Pasti, Luis Popa, când văd asemenea creaturi trimise spre Parlament? Târgu Jiul este un oraş ai cărui locuitori sunt trişti şi pentru că au un primar care administrează municipalitatea într-un mod cel puţin iresponsabil. De multe ori m-am întrebat dacă Florin Carciumaru mai este în toate facultăţile mintale?! Poate n-o fi, şi astfel se explică jaful economic şi administrativ pe care l-a propovăduit. Din aceste motive, domnule Victor Ponta, declar public că nu o să votez PSD-ul, deşi, doctrinar, cât se poate vorbi în România despre doctrine, mă situez de stânga. Le sugerez şi gorjenilor să facă acelaşi lucru. Alt mijloc prin care să ne demonstrăm demnitatea nu avem.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

18 comentarii

 1. Stiu, d-le Cretu, dumneata votezi ALDE, pt. ca Dian e mai putin „creatura” decat Vacaru.
  Asta-i problema noastra, ca am permis sa fie posibil ca asemenea creaturi sa acceada in varf, pt. ca mai apoi sa alegem pe cei care sunt mai putin „creaturi” decat ceilalti.
  Cat despre „stanga” sau mintiti sau v-ati trezit cu calcaiele in sus, refuz sa cred cu Tutea („daca dupa 30 ani mai esti de stanga…”) n-ar reprezenta ceva pt. dumneata

 2. Pe asta o stiai, d-le Cretu:
  „Democratia e singurul sistem compatibil cu demnitatea si libertatea umana, dar are un viciu: nu are niciun criteriu de selectiune a valorilor de conducere” – Bergson
  !!!

 3. costin crtetu

  pt vij.lie
  Sunteti unul dintre cititorii pe care as dori sa l cunosc. Tutea,Tutea preprezinta pentru mine absolutul dimensiunii umane. Totusi…raman de stanga.Sigur nu vorbim de extrema stanga

 4. Scrisorile deschise au ajuns la moda! In preajma alegerilor apar o gramada de genii neintelese si oameni de bine care scriu scrisori deschise, fara sa se inteleaga pe ei insisi. Eu ti-as recomanda sa trimiti fituica asta si mentorului tau Dian si sa-l intrebi aceleasi lucruri!!!

 5. costin crtetu

  draga coco,scrisoarea nu este adresata prostilor,prin urmare nici tie. ce legatura o avea ….cu prefectura numai neuronul tau poate stii

 6. … „extrema stanga” – odata cu trecerea anilor s-a diluat si maxima lui Tutea, multi epigoni avand pretentia ca o promoveaza pe cea corecta, iar eu avand o teama ca sunteti in posesia uneia de… extrema.
  Intr-un interviu filmat, Tutea a spus: „Nu stiu daca el (Clemenceau) a declarat ca cine, pana la varsta de 30 de ani, nu e „progresist”, nu e de stanga si democrat, n-are inima, dar daca peste 30 de ani nu e conservator, e cretin” (genial puse virgulele de chiar autorul interviului, Tutea fiind un filosof „subtil” era destul de greu sa pricepi ce dorea sa spuna).
  Care va sa zica:
  1. Maxima nu e a lui Tutea!
  2. Nu e vorba de vreo extrema.
  (eu/noi) am avut onoarea de a ne cunoaste – dorinta indeplinita, motiv pt care va spun ca pregatirea/formatia, afacerile, declaratia de avere si, nu in ultimul rand, gandirea arata ca nu sunteti nici macar de stanga… simpla.
  Aa, ca viata si „oportunitatile” date de culoarea judetului GJ v-au determinat sa va apropiati de stanga, e un alt aspect.
  … vorba unui prieten, sunteti de dreapta, dar nu va dati seama.

 7. unul din popor

  aroganța, şmecheria şi nici măcar acestea coapte, minciuna au picioare din ce in ce mai scurte intr-o epoca in care viteza de circulatie a informatiei e atit de mare, lumea a mai facut ceva pasi de cind ati ramas captivi cu nasul in televizor 🙂

 8. Nu domnule Cretu dvs. nu sunteti gorjeni cine va da dreptul sa vorbiti in numele lor ? Fiti linistit gorjeni sunt oameni inteligenti si vor sti pe cine pun stampila, dar ura dvs. este prea vizibila ca sa nu ma intreb ce urmriti, pe cine slujiti cind vorbiti in numele gorjenilor. Sa nu va uitati in oglinda ca va speriati si speriati si pe alti.

  • Bura - Dan Stelian

   Meștere ești ucenic. Costin e gorjean de 20 ani chiar dacă sa născut și a copilărit în Brestei. Vrei să spui că tu ești mai gorjean decât Viorel David!… În ce privește interesele lui Costin … nici nu te contrazic, dar referitor la Ponta eu zic că a fost poanta cea mai proastă pt. județul ăsta, din ultimele două decenii. Despre Dian Popescu sunt deacord că este un om de cea mai proastă calitate și un oportunist de cea mai bună clasă.

 9. Am asteptat Mai multe pareri! Citesc, uneori, articole din ziarul pe care’l patronati. Ma intreb si va intreb: cand ati fost serios dle Cretu?? Atunci cand Carciumaru nu avea contracandidat sau acum? Numarul ,, pontistilor” din aceasta tara crescut proportional cu scaderea increderii in pres Iohanis!!! Poate ne raspundeti tot dvs! De ce nu candidati la ceva? Dvs sau cei care va sugereaza subiectele! Trebuie sa va verificati valoarea prin expunere directa ! Abia atunci ve’ti si vom vedea valoarea dvs adevarata! Cat il priveste pe Ponta, mai scrieti vreo 3-4 articole si va va cautata cineva! Scop ATINS !!!👎🏿

 10. Presedintele intreaba:”Pe cine sa desemnez premier”?Iar poporul PSD-ist striga:”Pe Ponta.hotu”Au tercut 2000 de ani si poporul PSD-ist contiuna sa aleaga hotii.Tangent cu problema :Poporul a ales un decedat.Deci Inalt Prea Sfintia Sa sa faca diligenta pe langa Cel de Sus sa-l invie ca asa a hotarat poporul PSD-ist.

  • Esst putin dus de acasa,de ce trebuie sa aduceti in frunte doar elita hotilor,antiromani si pe deasupra lipssiti de carte si viziune? Uite ce rahat faceti….paduri taiate,animale impuscate,drumuri si investitii pauza ,poporulnemultumit….pana si canadienii v au citit. ,v au dat pas in fdunte cu Ciolos si Johann sii ii primesc pe bulgari! RUSINE !!!!

 11. Despre Costoiu nimic?…parca si pe el il ridicaseti in slavi anul trecut inainte sa fie ales.

  PS: scuze…era vorba de MA-SA!

 12. Bura - Dan Stelian

  Citesc și niciodată nu pot să nu rămân cu un damf de tristețe. Pe Costin îl cunosc și îl înțeleg… și totuși el este mult mai la obiect și mai intransigent decât mulți dintre voi care atunci când este „povestit” unul ca Pontosu ori Cârciumărelu sau Dian de la divan sau oricare picuruș dintr-o apă și-un pământ, săriți la gâtul „povestitorului”. E atât de greu să fiți obiectivi, să nu fiți partinici? Mai ales că e curul vostru-n joc!
  În ultimele trei decenii eu (nu) am primit nimic de la statul român și nici de la edilii urbei în care viețuiesc de atâta amar de timp, ba mai mult: cei patru copii ai mei nu au primit mai bine de patru ani alocație, iar nepoțelele (triplete) au primit ajutor social altădată. În 2011, când mă scremeam să ies și eu la pensie, deștepții pământului (parlamentar) au schimbat legea pensiilor militare și am luat-o-n brațe. Și nu vreau să mai continui cu glumele de prost gust care mi-au împănat existența ultimilor aproape treizeci de ani. Noroc că am simțul umorului. Și un umorist bun gustă și glumele proaste. Totuși, una din cele mai bune glume pe care am auzit-o în ultimii ani este cea referitoare la obligativitatea morală de a-mi exercita dreptul de vot. Bună poantă! De ce să votez? Pentru ce?? Când toți candidații funcțiilor și demnităților eligibile sunt indivizi fără demnitate, găgăuți și gușați, bâlbâiți cu gura strâmbă… eu de ce să votez? Ca să mi-o fac cu mâna mea! Fak You! Mergeți voi și votați ștampilatorilor.
  Trăiască masoneria de toate culorile și ai ei trepăduși în frunte cu iubitul nostru conducător!

 13. Propun sa votam Uniunea SALVATI Romania. Singurul si cel mai important punct pentru mine este ca sunt oameni, specialisti, care nu au avut tangenta cu politica pana in prezent.

  Sunt profesionisti cu rezultate deosebite in mediul privat, profesionisti cu rezultate deosebite in cercetare, oameni care sti ce inseamna eficienta, eficacitate, productivitate.

  NU VREAU SA MAI AUD SI VAD VECHILE PARTIDE, pline de infractori, lenesi, neprofesionisti, oameni care au trait pe spatele bugetului de stat precum capusele pe animale.

  AMIN!

 14. Costine,nu stiu ce hram porti,dar esti un mare nesimtit cand i-i faci pe unii ce comenteaza „eseul”ta,PROSTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *