Se anunţă ÎNCHIDEREA CARIERELOR! SCANDAL între LIDERI

nelu-rosca-(6)

Nelu Roșca pune tunurile pe Constantin Crețan după ce liderul sindical din zona Rovinari a anunțat că, în următorii ani, conform unui plan bine pus la punct de distrugere a mineritului, se vor închide carierele Lupoaia și Roșiuța.
Liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța acuză că sindicalistul Crețan sădește panica în rândul minerilor și energeticienilor atunci când anunță că există o strategie de a închide perimetre miniere și grupuri energetice în CE Oltenia. Nelu Roșca îl face pensionar pe liderul Sindicatului Lignitul Oltenia. Spune că habar nu are ce e cu mineritul și energia și că, din cauza vârstei, nu-i mai funcționează cum trebuie neuronii. “Ceea ce spune un individ cu statut de pensionar nu mă interesează. El emite păreri, din păcate, în spațiul public pentru că i se permite. E un individ care nu pricepe cu ce se mănâncă mineritul și energia. Cum să nu fie soluții, dacă toată lumea spune, în perioada asta, că sunt soluții? El face niște aprecieri la justa gândire a dumnealui, dânsul are o vârstă destul de înaintată și probabil că neuronii nu-i mai funcționează așa cum trebuie. Și atunci, dacă sădește panică în rândul salariaților, crede că dânsul va fi în centrul atenției și este un mare luptător pentru libertățile și drepturile salariaților. Este o mare eroare ca salariații din cadrul CEO să caște gura și urechile la acest individ cu asemenea declarații. De unde știe dumnealui și în ce calitate, mai ales că el anticipează și aruncă în spațiul public tot felul de discuții, el chiar nefiind prezent și neparticipând la întâlnirile cu ministerul. Cred că acest om nu trebuie luat în calcul”, a reacționat Nelu Roșca.

Crețan: Roșca habar nu are ce vorbește

cretan12

Constantin Crețan reafirmă că are dovezi despre faptul că sunt interese mari pentru ca, în următorii ani, mineritul din Oltenia să devină istorie. „Nu știe Nelu Roșca. Eu spun că habar n-are. Vă spun că este un plan mult mai amplu. Doi directori din CEO pleacă în SUA pentru varianta de gazificare a cărbunelui. Asta înseamnă dispariția tuturor minerilor. Nelu Roșca nu știe despre ce e vorba. Să se intereseze de planul de gazificare, care se face în SUA. Nu știe ce s-a întâmplat la Paris, nu știe ce se întâmplă, că doi directori au plecat în SUA, invitați de generalul Wesley Clark. Vă pun documente la dispoziție în care vă demonstrez că, în următorii ani, nu au plan de producție de cărbune în mai multe cariere. Nelu Roșca e un amator care se plimbă din tabără în tabără și atât. Nu e un lider vechi de mulți ani, e ales de vreo trei ani de zile, a fost în tabăra lui Militaru, a lui Condescu și alții. Eu am spus, cu 6-7 ani înainte, că vor continua disponibilizările în masă. Uitați că planul pe care vi l-am spus se pune în practică”, a declarat sindicalistul.

loading...
Loading...

Citește și

Ziua Internaţională de Luptă împotriva Consumului şi Traficului de Droguri, marcată și la Târgu Jiu

Direcţia de Sănătate Publică Gorj, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.