Se apropie Campionatul Naţional de Viteză – Rânca 2016

campionat-viteza

În perioada 9-10 iulie, Clubul Sportiv Autocorex din Târgu Jiu, Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Ministerul Tineretului şi Sportului organizează cea de-a patra etapă a Campionatul Naţional de Viteză Dunlop Cupa Gorjului – „Vino acasă la Brâncuşi!“, Rânca 2016. La eveniment sunt aşteptaţi cei mai buni piloţi de viteză în coastă din România. Înscrierea a început pe 20 iunie, însă cei care nu s-au înscris încă mai au la dispoziţie o săptămână. Traseul de pe DN 67C este cunoscut pentru un grad de dificultate foarte ridicat. Concurenţii vor trebui să traverseze DN 67C între kilometri 17 – 22. Printre organizatori se numără şi Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Novaci şi Consiliul Local din Baia de Fier. Festivitatea de premiere va avea loc pe 10 iulie, de la ora 18.15, la Casa de Cultură din Novaci.

loading...
Loading...

Citește și

Post VACANT de DIRECTOR la UCB Târgu Jiu

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.