Se caută asistenți MEDICALI. Vezi UNDE!

job-loc-de-munca

Primăria Comunei Stejari și Primăria Comunei Bălești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de asistent medical comunitar la Compartimentul Asistenţă Medicală Comunitară.
Primăria din Bălești angajează asistent medical comunitar debutant și asistent medical comunitar principal. Condițiile pentru funcția de asistent medical comunitar debutant sunt: absolvent al şcolii sanitare postliceale sau echivalentă/studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797.’1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, dovedite cu diplomă de absolvire (specializarea asistent medical generalist) și nu se cere vechime. Pentru postul de asistent medical comunitar principal candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: absolvent al şcolii sanitare postliceale sau echivalentă/studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, dovedite cu diplomă de absolvire (specializarea asistent medical generalist); certificat membru (liberă practică) – Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, în termen de valabilitate; aviz anual pentru exercitarea profesiei, în termen de valabilitate; vechime ca asistent medical: minimum 5 ani; să deţină certificat de grad principal sau adeverinţă care atestă că a obţinut gradul principal. Data limită de depunere a dosarelor este 27 septembrie iar proba scrisă va avea loc în data de 5 octombrie.

Se caută asistent medical comunitar și la Stejari

Pentru funcția de asistent medical comunitar dosarele de înscriere se depun la sediul primăriei din Stejari până la data de 25 septembrie. Condiţiile de participare, bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la avizierul de la Primăria Stejari. Proba scrisă va avea loc în data de 5 septembrie începând cu ora 10:00, iar proba interviului va avea loc în data de 7 octombrie. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Stejari, din satul Stejari, nr. 31, Județul Gorj, telefon: 0253/235.282.


loading...
Loading...

Citește și

RCA mai IEFTIN Cu 40%! Ce trebuie să facă ȘOFERII!

Vestea bună pentru șoferii care vor să plătească cu 40% mai puțin pentru o poliță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *