Se caută SECRETAR la PRIMĂRIE! Vezi detalii aici!

primaria

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Brăneşti, judeţul Gorj.
Cei care doresc să aplice pentru acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe juridice sau administrative; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani. Proba scrisă va avea loc în data de 06 decembrie 2016, ora 10:00 iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la numărul telefon 0374/112.726.

loading…


loading...

Citește și

roxana-dobre2x

Fost FOTOMODEL din Gorj: „Soțul meu nu poate dormi în dormitorul nostru”

Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, s-a mutat cu soția sa, Roxana, în casă nouă. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.