Se caută VINOVAŢI în CEO! Rectificarea fondului de salarii, CONDIŢIONATĂ!

ceo

Adunarea Generală a Acţionarilor CE Oltenia se întruneşte, potrivit unor surse oficiale, astăzi. Acţionarii sunt în dilemă: dacă aprobă sau nu rectificarea bugetului CEO, cerută vehement de liderii organizaţiilor sindicale şi implicit de salariaţii companiei, care, de altfel, sunt hotărâţi să facă grevă generală în cazul în care nu vor primi ce au cerut.

Problema este că Fondul Proprietatea, prin reprezentantul în acţionariatul CEO, Dan Gheorghe, se opune acestei rectificări. Şi asta, pentru că FP doreşte să ştie de ce nu s-a pus în aplicare planul de disponibilizare a 2.000 de salariaţi, compania concediind 802 persoane. De asemenea, Dan Gheorghe insistă să-i fie prezentate acţionarului minoritar Fondul Proprietatea, demersurile care s-au făcut pentru stabilirea responsabililor care nu au respectat planul aprobat de disponibilizare. Altfel spus, Fondul Proprietatea caută vinovaţi pentru neducerea la îndeplinire a sarcinilor stabilite Directoratului.
Mai mult, Fondul Proprietatea condiţionează aprobarea bugetului rectificat tocmai de găsirea responsabililor din CEO… vinovaţi pentru că nu au dat afară 2.000 de oameni.

loading...
Loading...

Citește și

Ministrul Energiei, explicaţii în plenul Camerei Deputaţilor

Ministrul Energiei, Anton Anton, este invitat, pe 7 mai, la “Ora Guvernului” în plenul Camerei …

Un comentariu

  1. Aici minoritatea nu se supune MAJORITATII? Dacă nu,ce importanță mai are dacă esti majoritar?Legea o face minoritarul?Cam asa se petrece in”democratia”românească! Daca esti mic dar vii de afară atunci te pisi pe majoritate,faci legea pentru că in tara asta merge.Asa s-a ajuns de avem industrie”infloritoare,fără somaj,trai pe vatrai”.E greu d-ni lor după ce esti vîndut la tarabă sa mai ai alt statut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *