Se DESPART după 12 ani de CĂSNICIE!

Şoc la Hollywood! După 12 ani de relaţie, Angelina Jolie şi Brad Pitt se despart. Actrița a depus deja actele de divorţ și a cerut custodia totală a celor șase copii pe care îi au împreună: 3 biologici și 3 adoptați. Gurile rele speculează că Angelina ar fi fost înșelată de Brad, cu o colegă de pe platourile de filmare.

Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează după doar 2 ani de căsnicie. Actriţa a invocat în fața judecătorilor diferenţele ireconciliabile apărute în cuplu, însă cauza separării ar fi alta, potrivit publicației pagesix.com.

Brad Pitt ar avea o relație extraconjugală cu actriţa Marion Cotillard. Vedeta ar fi aflat totul despre aventura soțului, după ce ar fi plătit un detectiv particular care să-l urmărească permanent pe Brad. Actorul și Marion Cotillard apar împreună în cea mai nouă producție, Allied.

Angelina Jolie este cea care a intentat divorț și vrea custodia totală a celor şase copii ai lor: Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) şi gemenii Knox and Vivienne (8 ani).

Actele ar fi fost depuse pe 15 septembrie. Cei doi nu au mai fost văzuţi împreună, în public, de la evenimentele de promovare ale filmului „By the Sea”.

Conform TMZ.com, Angelina ar fi nemulţumită de modul în care soţul ei îşi îndeplineşte atribuţiile de tată și s-ar fi săturat ca acesta să consume substanţe interzise și alcool, lucru care ar dăuna grav copiilor.

loading...
Loading...

Citește și

Între secetă şi vijelii! Fenomene extreme!

România este lovită de fenomene extreme. Secetea distruge tot ce e în cale. La Buzău …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *