sâmbătă , 19 august 2017 - 3:01

Se fac ANGAJĂRI: SALARII de la 2.300 de lei! Vezi unde!

Iată oferta de muncă disponibilă în România în această perioadă, plătită cu până la aproximativ 4.450 lei lunar, dar şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi.

O firmă de schimb valutar angajează operatori care au cel puţin studii medii, au foarte bune abilităţi de comunicare şi ştiu să lucreze la PC. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de minimum 2.300 lei lunar. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.O firmă angajează patiseră cu experienţă. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 2.500 de lei, contract de muncă şi stabilitate la locul de muncă.

Sursa: http://www.informatiazilei.ro/2016/09/27/social/unde-fac-angajari-300-lei-450-lei-lunar-12439.html

loading...

Citește și

Vești noi despre vreme! Vezi ce se va întâmpla MÂINE!

Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în regiunile sudice şi sud-vestice, iar indicele temperatură-umezeală …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.