Se întâmplă AZI: SCHIMBARE în Directoratul CEO!

manageri-directori-oameni-ceo

Cei care au dorit postul de director al Diviziei Energetice a CEO și și-au depus dosarul de aplicare până pe 28 octombrie vor afla, astăzi, dacă au fost selectați.

Supraveghetorii CEO vor anunța, astăzi, numele noului director al Diviziei Energetice, după ce compania a redeschis procedura de recrutare la jumătatea lunii trecute și, timp de zece zile, pretendenții la acest post au avut posibilitatea să-și depună dosarele. Pe parcursul procesului de recrutare, compania a fost asistată de asocierea formată din Quest Advisors S.R.L. și Transearch International S.R.L, care au înaintat Consiliului de Supraveghere al CEO o listă scurtă cu persoanele care pot conduce partea energetică a companiei.
Cel mai probabil, Ionel Ilie, actualul director al Diviziei Energetice, va fi reconfirmat în funcție, dar nu este exclusă nici desemnarea unei alte persoane din afara companiei, după cum precizează unele surse credibile.

loading…loading...
Loading...

Citește și

Bărbat din Gorj, prins în timp ce transporta 51 de brazi. Și nu era Moș Crăciun!

La data de 12 decembrie, poliţiştii din județul Vâlcea au acţionat pentru verificarea legalităţii activităţilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.