Se pregăteşete o arestare SPECTACULOASĂ din PSD!

Victor Ciutacu susține că are informații conform cărora în ultimele două săptămâni înaintea alegerilor parlamentare se pregătește o arestare extrem de spectaculoasă a unui personaj din PSD, o arestare care va influența major alegerile, notează DCnews.ro.

Victor Ciutacu a vehiculat informația în cadrul unei discuții cu liderul PSD, Liviu Dragnea, acesta declarând că  el nu a auzit despre așa ceva.

Liviu Dragnea s-a arătat surprins și a spus că nu are informații în acest sens. „Nu am nicio informație și sper să nu fie așa. Eu sper ca aceste alegeri să fie lăsate libere. Îmi vine greu să cred că se va întâmpla asta, dar o să urmărim și noi ca și dumneavoastră”

Ciutacu a revenit  cu o altă întrebare. „Despre o eventuală citare de ultimă oră a președintelui Iliescu, în Dosarul Revoluției ați auzit ceva?”.

Liviu Dragnea a afirmat  că nu a auzit nici despre acest lucru. „Nu, nu am astfel de informații. Eu merg prin țară, vin la dumneavoastră, mai merg și prin afara țării, dar nu am văzut să apară astfel de informații”.

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

2 comentarii

  1. Da cine-i Dragnea sa ” aiba informatii in acest sens ” ? Organele intai il informeaza pe Dragnea si apoi aresteaza ?

  2. Abureli , stire de rahat , Ciutacu un om de presa egal cu zero .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *