SE RETRAGE sau NU Văcaru de pe lista PSD?

vacaru

Fostul prefect de Gorj este de părere că ar fi lipsă de respect, dacă șefii PSD de la București ar modifica listele organizației județene votate în Comitetul Executiv.

Alin Văcaru a revenit cu noi precizări după ce, săptămâna trecută, a declarat în presa locală că, dacă se modifică lista pentru Camera Deputaților, nu o să candideze. “Nu o să accept nici pe locul 2, nici pe locul 4, nici pe locul 5. O să accept doar dacă se respectă votul colegilor mei”, a precizat fostul prefect. Acum, Văcaru spune altceva. “Nu am amenințat niciodată că mă voi retrage, ci doar mi-am exprimat punctul de vedere că ar fi lipsă de respect, dacă Bucureștiul ar face vreo modificare la nivelul primelor 3 locuri de pe lista de deputați”, a declarat social-democratul care ocupă locul 3 pe lista PSD Gorj la Camera Deputaților, după Victor Ponta și Ion Ciocea.loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

Un comentariu

  1. Daca psd-ul merge cu vacarul pe loc eligibil e grav…..nu mai au oameni? Ce boi vor vota vacarul?Acelasi lucru cu infractorul-plagiator ponta sau calinoiu…..Ce partid de rahat……Ba cele mai multe sanse de la voi are Isfan cu ce a luat acum de la directori, cu concursul si cu ce i-a ramas de la campania cu Costoiu ….asta ar fi…Stiti cum se numesc directorasii care au castigat acum concursul? Directorii de Chisinau pentru ca cica pe 30.09.2016 au facut studii la chisinau ca sa aiba puncte la CV-iu. RUSINE!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *