Se schimbă vremea: CE VA FI DE AZI!

Vremea va redeveni închisă, temperaturile continuă să fie scăzute, iar ploile își fac apariția în mai multe zone din țară.

Joi, valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de ieri în cea mai mare parte a ţării, dar în regiunile estice şi sudice, acestea se vor menţine mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă din an. Cerul va fi mai mult noros, iar izolat şi trecător se vor semnala precipitaţii slabe, ploi sau burniţă, în est şi sud-est şi mai ales ploi şi lapoviţă la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Banat şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade. Izolat restrânse se va semnala ceaţă, potrivit Realitatea TV.

În București, cerul va fi mai mult noros dar condiţiile de burniţă sau ploaie slabă vor fi reduse. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

La munte, deşi valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de ieri, vremea se va menţine mai rece decât ar fi normal în această perioadă din an. Cerul va fi mai mult noros şi trecător se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă pe arii restrânse îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei pe creste.

Vineri, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele climatologic specifice acestei date din an, exceptând jumătatea nordică a Moldovei, unde vremea se va menține rece pentru această perioadă din an.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in nordul Moldovei, la Suceava şi 18-19 grade in sudul Banatului.

Cerul va avea înnorări în special în regiunile extracarpatice și la munte, unde însă doar pe arii restrânse va ploua slab. Seara va începe să plouă în vest și sud-vest. Pe crestele montane înalte, precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță. Local vântul va avea intensificări.

stiripesurse.ro

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Dispărută de la domiciliu!

La data de 17 iunie a.c., Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti a fost sesizată prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.