Se știa cu șapte luni înainte că tehnocrații iau puterea

Scandalul din jurul ministrului Sănătăţii continuă cu noi acuzaţii din partea publicaţiilor care l-au acuzat de legături cu mafia medicamentelor. Publicaţia „Naţional” scrie că tehnocraţii ştiau cu şapte luni înainte că Vlad Voiculescu va fi ministrul Sănătăţii.

Publicaţiile „Naţional” şi „Cancan” l-au acuzat pe ministrul Voiculescu de legături cu mafia medicamentelor. Mai precis, tatăl ministrului este văr primar cu „Nic” Voiculescu, cunoscut lobbist pentru marile companii farmaceutice. Vlad Voiculescu a anunţat că va da în judecată cele două publicaţii, iar jurnaliştii „Naţional” ripostează cu noi acuzaţii.

„Naţional” invocă un articol publicat pe blogul personal de fostul secretar de stat Valeriu Ciolan Nicolae. „Sunt plin de entuziasm, asa ca atunci cand ma suna Vlad din Viena sa ma intrebe daca cred ca e bine sa vina si el in guvern, aproape topai de bucurie. Peste 7 luni Vlad va deveni minsitrul sanatatii si se va muta practic in minister, trecand pe acasa numai ca sa se schimbe si sa isi ia imjuraturile meritate de la diva lui. Dacian va afla de la SPP ca ultima masina care vine in parcare nu mai este masina lui, ci masina tanarului ministru al Sanatatii”, este fragmentul despre care jurnaliştii „Naţional” susţin că dovedeşte faptul că venirea lui Voiculescu în fruntea Sănătăţii era planificată în detaliu cu mult timp înainte, chiar dacă ministerul avea un titular, în persoana lui Patriciu Achimaş-Cadariu.

„Deci, pe cand Patriciu Achimas Cadariu se zbatea sa scada pretul medicamentelor, tehnocratii stiau, cu sapte luni inainte,  ca Vlad Voiculescu va veni sa preia Ministerul Sanatatii! Iar la foarte putin timp dupa ce proaspetii ministri topaiau de bucurie ca vine la Sanatate Vlad de la Viena a si inceput linsarea fostului minstru, transformat in „tinta vie” de catre reteaua de ONG –uri conectate direct la „societatea civila” detinuta de George Soros. Asa ca bietul Achimas Cadariu nu a avut nicio sansa in fata influentilor sustinatori ai „boierului” Vlad Voiculescu. Cel care, odata ajuns ministru, trebuie sa recunoastem, nu si-a dezamagit deloc sustinatorii si nu l-a facut de ras nici pe reprezentantul acestora, „unchiul Nic””, scrie enational.ro.

Scandalul pare a fi abia la început și surse din zona medicală și politică susțin că ne putem aștepta la dezvăluiri spectaculoase în continuare.

Sursa: Stiripesurse.ro

loading...
Loading...

Citește și

Ea este femeia lovită cu un CIOCAN în cap şi înjunghiată în inimă de soţul ei!

Sursa:https://specialarad.ro/nicoleta-a-fost-ucisa-de-sotul-ei-ionel-in-aceasta-dimineata-el-s-a-sinucis-imediat-dupa-aceea/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *