Se vede TOT! Fiica omului de afaceri SARCINĂ, surprinsă într-o ipostază STÂNJENITOARE!

claudia-sarcina

Fiica cea mică a omului de afaceri Nicolae Sarcină are 23 de ani și este absolventă a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afaceriilor, din cadrul Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. 

claudia-sarcina3

Conform informațiilor de pe contul personal de facebook, tânăra Claudia Georgiana lucrează acum la firma tatălui ei, Nicolae Sarcină. Tot pe contul de socializare, bruntea și-a postat de curând o fotografie total neobișnuită față de postările anterioare. În imagine, Claudia stă întinsă pe marginea piscinei, poartă un costum de baie întreg și lasă la vedere câteva detalii stânjenitoare. Fotografia cu pricina a reușit să acumuleze într-un timp destul de scurt sute de aprecieri. Cât despre domnii care cred că o pot cuceri pe frumoasa fiică a afaceristului, vă anunțăm că aceasta este implicată într-o relație.

Se iubește cu un tânăr din Târgu Jiu

În mai multe imagini postate de fiica afaceristului pe pagina sa de socializare, apare alături de un tânăr din Târgu-Jiu. Georgiana Sarcină și Răzvan V.din Târgu Jiu par a fi împreună de ceva vreme. Conform imaginilor, cei doi petrec foarte mult timp împreună. În ultima imagine de pe rețeaua de socializare, cei doi tineri se sărută cu foc, într-o piscină. Răzvan are 26 de ani și este absolvent al Facultății de Farmacie și Medicină „Carol Davila” București.

claudia-sarcina2

claudia-sarcina1

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

O tânără super SEXY din Sadu, ARTIST tatuator în Marea Britanie!

Are 24 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest …