Se vinde MALL-ul!

Mallul Oradea Shopping City, deţinut de firma Shopping Center Holding, a fost scos la vânzare, arată un anunţ al agenţiei imobiliare Real Time. Reprezentanţii agenţiei nu au dorit să ofere mai multe detalii.

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a cumpărat în iunie 2010, prin firma Shopping Center Holding, centrul comercial Tiago Mall, început de compania irlandeză Mivan. Irlandezii au oprit lucrările la stadiul de finisaje interioare, după ce firma care administra proprietatea a intrat în faliment.

Popoviciu a plătit pentru mall 30,5 milioane de euro şi anunţa că investeşte alte 20 de milioane de euro pentru finalizarea acestuia.

Anunţul de vânzare arată că centrul comercial are un grad de închiriere de 65%. Suprafaţa închiriabilă a mallului este de aproape 27.000 de mp.

Recent, o altă companie controlată de omul de afaceri printr-un offshore din Cipru a anunţat un nou proiect rezidenţial, la Bucureşti. Belvedere Residene va avea în total 13 blocuri şi peste 1.500 de apartamente. Prima faza va cuprinde 238 de apartamente şi va fi finalizată la începutul anului 2018, în urma unei investiţii de 16,75 milioane de euro.

Gabriel Popoviciu mai deţine şi centrul comercial Băneasa Shopping City, cel mai performat mall din Capitală, dar şi proiectul de locuinte Băneasa Rezidenţial.
Sursa: http://www.economica.net/gabriel-popoviciu-vinde-mallul-din-oradea-cu-15-milioane-de-euro–la-jumatate-din-pretul-de-achizitie_126758.html#ixzz4MqLbeCXf

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …