luni , 11 decembrie 2017 - 13:12

Secretar de stat de la ENERGIE, în VIZITĂ la CEO


Secretarul de stat Doru Vișan este așteptat, vineri, la CE Oltenia. Vizita oficialului face parte din programul pe care l-a stabilit de când a venit la Ministerul Energiei, acela de a se întâlni periodic cu liderii sindicali și cu administrația companiei miniere.

Sorin Boza spune că secretarul de stat de la Ministerul Energiei vine să pună la punct un program pentru sfârșitul de an. Prioritate este asigurarea stocurilor de cărbune. Managerul CE Oltenia susține că, în acest moment, în depozite se află peste 1 milion de tone de cărbune. Targetul este de 1 milion 500 de mii de tone până în decembrie. „După cum știți, Doru Vișan a promis că o dată pe lună va veni la noi pentru a discuta problemele cu noi, cu partenerii sociali, problemele companiei. Vom avea discuții pentru acest sfârșit de an. Trebuie stabilit programul de iarnă. Vor fi doar discuții informative în care partenerii sociali pot să pună întrebări, să primească răspunsurile de la domnul secretar de stat. Nu e nimic special, nu e o vizită specială. Face parte din programul de vizite ale domnului secretar de stat. Își respectă promisiunile ca o dată pe lună să ne întâlnim toți, să stăm la aceeași masă să clarificăm toate aspectele. Nu sunt probleme, momentan, cu stocurile de cărbune. Avem un stoc de peste 1 milion de tone. Tragem tare ca, până la sfârșitul lunii noiembrie, să ne atingem obiectivele. Vrem ca stocurile să depășească 1 milion 500 de mii de tone”, a declarat Boza.

loading...
Loading...

Citește și

INCREDIBIL! ȚINEA O FERMĂ DE VACI ÎNTR-O PUNGĂ! Primar din Gorj, FIICA acestuia și funcționari ai OJFIR, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ de DNA pentru o FRAUDĂ de 40.000 de euro

Procurorii anticorupție din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Craiova l-au trimis în judecată pe Michy …

Un comentariu

  1. Domnule Boza cu bonusurile pentru cea mai bună carieră cum rămine mai țineți minte ce ați promis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.