duminică , 17 decembrie 2017 - 12:10

Secretul orgasmelor puternice: mărirea punctului G cu ajutorul acidului hyaluronic

sex

Medicii unei clinici private din Essex, Marea Britanie, le promit femeilor din întreaga lume că pot avea orgasme mai puternice cu ajutorul unei metode descoperite de ei.
Potrivit specialiştilor, secretul orgasmelor puternice îl reprezintă mărirea punctului G. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu: o singură injecţie cu acid hialuronic în peretele frontal al vaginului, unde se presupune că ar fi punctul G, oferă femeilor orgasme mai puternice în timpul actului sexual.

Lucy Glancey, unul dintre doctorii care au descoperit „minunea“, afirmă că injecţia costă 600 de euro şi este foarte utilă pentru femeile care au născut şi şi-au pierdut excitabilitatea vaginală. Mai mult, aceasta afirmă că injectarea cu acid hialuronic în peretele frontal al vaginului le poate ajuta şi pe femeile care nu au avut niciodată orgasm sau pe cele care au vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani şi nu mai au un apetit sexual foarte mare.

Loading...

Citește și

Ce li se pare bărbaților irezistibil la o femeie

Oricât de frumoasă ai fi şi oricât de îndrăgostit ar fi el, la un moment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.