ŞEF la CEO, până la jumătatea lui decembrie!

ceo-maini

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a anunţat vineri că a adoptat următoarele hotărâri: Numirea, începând cu data de 21.12.2016, în funcția de membru al Directoratului, a domnului Popescu Bogdan Viorel.

CS: „Domnul Popescu este un profesionist cu experiență extinsă de management în companii internaționale de renume. Numirea a fost realizată că urmare a finalizării procedurii de selecție pentru una dintre pozițiile de membru al Directoratului CE Oltenia, desfășurată în bază prevederilor OUG nr. 109/2011”.

Rămâne 15 zile

De asemenea, supraveghetorii CEO au mai făcut cunoscută încetarea contractului de mandat al domnului Ilie Ionel, începând cu data de 21.12.2016, ca urmare a finalizării procedurii de selecție pentru una dintre pozițiile de membru al Directoratului CE Oltenia. În următoarele 15 zile lucrătoare, respectiv până la data de 20.12.2016, domnul Ilie Ionel va asigura în continuare exercitarea atribuțiilor din contractul sau de mandat precum și cele aferente calității de Președinte al Directoratului.

Schimbare

De asemenea, se mai arată în comunicatul CS, „Numirea în calitate de Președinte al Directoratului C.E. Oltenia,va avea loc începând cu data de 21.12.2016, a domnului Boza Sorinel Gheorghe, actual membru al Directoratului”.

loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *