ȘEF NOU la Jandarmi

Ieri, a avut loc ceremonia de predare primire a comenzii Inspectoratului Județean de Jandarmi ,,Tudor Vladimirescu’’ Gorj și a Drapelului de Luptă al unității.

Ceremonia de predare primire a debutat cu primirea Inspectorului General al Jandarmeriei Române precum și a reprezentanților instituțiilor militare din județul Gorj.

În prezența ofițerilor și subofițerilor din comandamentul unității și din structurile dislocate în județul Gorj, domnul general de brigadă Andreiana Marin – Inspector General al Jandarmeriei Române a prezentat Ordinul de numire în funcție a noului comandant și a asigurat predarea primirea Drapelului de Luptă al unității, ceremonialul finalizându-se cu defilarea subunităților.

Începând cu data de 14 noiembrie a.c., prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, a fost desemnat la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, domnul colonel Roșu Dorel, ca urmare a trecerii în rezervă, cu drept la pensie, a colonelului Florin Popescu.

Până la această dată, domnul colonel Roșu Dorel a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

loading...

Citește și

Legenda Sfantului Gheorghe. Nimeni nu are voie să doarmă în această zi. Ce puteţi păţi?

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe s-a născut în Cappadocia, într-o familie creștină, și a trăit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.