ȘEF NOU la Jandarmi

Ieri, a avut loc ceremonia de predare primire a comenzii Inspectoratului Județean de Jandarmi ,,Tudor Vladimirescu’’ Gorj și a Drapelului de Luptă al unității.

Ceremonia de predare primire a debutat cu primirea Inspectorului General al Jandarmeriei Române precum și a reprezentanților instituțiilor militare din județul Gorj.

În prezența ofițerilor și subofițerilor din comandamentul unității și din structurile dislocate în județul Gorj, domnul general de brigadă Andreiana Marin – Inspector General al Jandarmeriei Române a prezentat Ordinul de numire în funcție a noului comandant și a asigurat predarea primirea Drapelului de Luptă al unității, ceremonialul finalizându-se cu defilarea subunităților.

Începând cu data de 14 noiembrie a.c., prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, a fost desemnat la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, domnul colonel Roșu Dorel, ca urmare a trecerii în rezervă, cu drept la pensie, a colonelului Florin Popescu.

Până la această dată, domnul colonel Roșu Dorel a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Încă un accident în capul de pod de la Drăguțești! Un tânăr a MURIT celălalt în stare GRAVĂ!

În jurul orei 00:10 ISU Gorj a fost silicitat sa intervina la un accident rutier …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *