miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:19

ȘEF NOU la Jandarmi

Ieri, a avut loc ceremonia de predare primire a comenzii Inspectoratului Județean de Jandarmi ,,Tudor Vladimirescu’’ Gorj și a Drapelului de Luptă al unității.

Ceremonia de predare primire a debutat cu primirea Inspectorului General al Jandarmeriei Române precum și a reprezentanților instituțiilor militare din județul Gorj.

În prezența ofițerilor și subofițerilor din comandamentul unității și din structurile dislocate în județul Gorj, domnul general de brigadă Andreiana Marin – Inspector General al Jandarmeriei Române a prezentat Ordinul de numire în funcție a noului comandant și a asigurat predarea primirea Drapelului de Luptă al unității, ceremonialul finalizându-se cu defilarea subunităților.

Începând cu data de 14 noiembrie a.c., prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, a fost desemnat la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, domnul colonel Roșu Dorel, ca urmare a trecerii în rezervă, cu drept la pensie, a colonelului Florin Popescu.

Până la această dată, domnul colonel Roșu Dorel a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Tinerii din Motru reținuti din nou după ce polițiștii le-au dat drumul. Vezi ce au mai făcut!

În acest moment tinerii care au furat dulciuri și țigări dintr-un magazin din Motru sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.