duminică , 30 aprilie 2017 - 11:50

Şef nou la Statistică

Paunescu-statistica

Direcţia Judeţeană de Statistică Gorj are o nouă conducere după ce, săptămâna trecută, Gheorghe Popescu s-a pensionat. Păunescu Vasile este noul director interimar al instituţiei până la organizarea unui concurs. 

Păunescu este director adjunct al Direcţiei de 16 ani şi a declarat că încă nu ştie dacă se va înscrie la concursul pentru ocuparea postului de director al instituţiei pentru că sunt foarte mulţi colegi din instituţie care îşi doresc acest post. „Începând cu data de 23 iunie, domnul director executiv Popescu Gheorghe a ieşit la pensie, după o activitate de 38 de ani. În acest moment, conform procedurilor, directorul adjunct înlocuieşte directorul până la organizarea unui concurs. Aştept numirea efectivă de la INS pe perioada de interimat. În ceea ce priveşte concursul, mai este timp, încă nu ştiu dacă voi participa la concurs”, a declarat Păunescu Vasile.

loading...

Citește și

Florescu a fost numit prefect în prezența soției!

Ciprian Florescu a fost numit oficial prefect de Gorj. La ceremonia de învestire a participat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.