Șefi din CEO promovați de câteva ori într-un singur an. Iată ce SALARII COLOSALE au primit!

ceo-bani

Anul trecut a fost unul al promovărilor și creșterilor salariale exagerate pentru unele persoane din executivul CEO. Scandalul claselor salariale acordate unor membri ai sindicatelor obediente fostei administrații a scos la iveală doar câteva cazuri minore de salariați care au primit în plus la salariu câteva sute de lei, însă ”greii” din compania energetică care au fost promovați de mai multe ori într-un singur an și, o dată că avansarea le-a fost dublat și salariul, ajungând să încaseze peste 12.500 de lei, lunar, au rămas bine ascunși în documentele CEO.

Creștere salarială spectaculoasă – de la 6.500 la 12.600, în patru luni

Mirela Adriana Vîlceanu este un caz special în CEO. Aceasta a fost promovată, la 1 ianuarie 2015, din funcția de șef al Departamentului Bugete, Costuri, în postul de director al Direcției Financiar Contabilitate, fiindu-i majorat și salariul, de la 6.539 la 9.844 de lei. Peste numai o lună de zile de când leafa îi crescuse cu 3.305 lei, fosta conducere a CEO decide că e prea puțin și, la 1 februarie, îi mai adaugă la salariu încă 543 lei, directoarea Vîlceanu ajungând să încaseze 10.387 lei, lunar, adică mai mult decât remunerația actualului șef al companiei, Ilie Ionel, șef de Divizie, la acea vreme.
Peste alte două luni, adică începând cu 1 aprilie, șefa de la Financiar primește alți 2.213 lei la salariu, ajungând să încaseze 12.600 de lei, lunar. Comparativ, trebuie menționat faptul că, Ion Pisc, director de termocentrală cu experiență, a ajuns la acest salariu abia în luna septembrie a anului trecut.
De la începutul acestui an, Adriana Vîlceanu nu mai ocupa postul de director al Direcției Financiar Contabilitate fiind mutată la SE Rovinari în funcția de contabil șef.
Politicieni, la încasare

Alt șef cu ștaif în CEO și cu carnet roșu la purtător, Nicolae Cilibiu, consilier județean PSD, a avut și el parte de o promovare bănoasă. La 1 septembrie, anul trecut, Cilibiu a fost avansat din postul de șef birou, în funcția de șef unitate minieră, iar salariul i-a crescut proporțional cu noua postură de la 4.113 la 6.539 lei.
Liderul PNL Motru, Constantin Severus Militaru, apare și el pe lista celor plasați la încasare, în 2015. În luna aprilie, inginerul de la EC Roșiuța a primit cadou câteva clase salariale și leafa i-a crescut la 3.726 de lei.
loading...
Loading...

Citește și

Ministrul Energiei, explicaţii în plenul Camerei Deputaţilor

Ministrul Energiei, Anton Anton, este invitat, pe 7 mai, la “Ora Guvernului” în plenul Camerei …

5 comentarii

  1. scrieti numai tampenii…pai salarilu incasat de cilibiu pe post de sef de unitate miniera ar fi fost normal sa fie tot cat a avut ca sef de birou? i s-a dat mai mult ca alt sef de umc? NU atunci ? ce draqu ? v-ati tampit si voi ca cei de la „pandurul”?

  2. nu s-au tampit.. faget asa a fost tot timpul, lauda actualii injura pe fosti. lingau 100%

    • Te „mănâncă ” pielea Auras? Ce sunt acelea ” tampenii”? Sunt , ca sa-l citez pe un deontolog de la gazetă, ” lucruri normale pentru o gazeta care se chinuie sa supravietuiasca”! Câtăva lei de la „subiectele ” de la monden, plus ceva de altundeva, traieste si burta lor! Stai să vezi dupa decembrie nervozitate, cand nu mai raspuns ” subiectii ” la telefon! Sare ars Matei:”eu i-Am facut parlamentari, eu îi omor”! Matei, dacă te trimite cineva dupa ceva… grija mare! Cu antecedentele tale…lasa-l pe altul, nici in masina sa nu-l astepti!

  3. De la Rovinari

    Scrieti si de faget lucian…are un salariu de 6500 lei net, facut din 3 salturi… pe timpul PSD. un diletant si un obraznic care nubisi cunoaste originile…

  4. Sa mai mincati RAHAT ca pe timpul socialismului era CORUPTIE, ca pe timpul lui Ceausecu statul era CORUPT.SINGURA posibilitate de a inlatura coruptia este revenirea la comunism si introducerea pedepsei capitatle pentru acte de coruptie de la 1000 lei in sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *